ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

«Kαπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι»






Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας βρέθηκαν ο κ. Γιώργος Κοτοπούλης μαζί με το κ. Νίκο Αθανασόπουλο  (ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ) στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Με την ευκαιρία αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης τους παρέδωσε τα καπάκια που συγκέντρωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του γραφείου του, συμμετέχοντας στη δράση «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι».  Πρόκειται για μια κοινή δράση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών -Παράρτημα Αχαΐας. Τα καπάκια που συλλέγονται ανακυκλώνονται και τα έσοδα διατίθενται για να αγοραστούν καροτσάκια για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Όπως τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος, « με τη δράση αυτή συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, στην προώθηση της ανακύκλωσης και στην ευαισθητοποίηση και προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.  Έρευνες έχουν δείξει ότι τα καπάκια είναι το δεύτερο πιο συχνά πεταμένο αντικείμενο μετά τα αποτσίγαρα και αυτό ενισχύει την διάθεσή μας για συνέχιση της συλλογής με περισσότερο ζήλο». Στη συνέχεια ο κ. Κοτοπούλης παρέδωσε στον Αντιπεριφερειάρχη επιπλέον ειδικά σηματοδοτημένα κουτιά της δράσης με σκοπό να επεκταθεί η προσπάθεια σε όλα τα τμήματα της Π.Ε. Αχαΐας.
Το αμελητέο καπάκι μπορεί να προκαλέσει κακό στο περιβάλλον ή μεγάλο καλό στο συνάνθρωπο με κινητικά προβλήματα! Εσύ αποφασίζεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: