ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        Κ. Μάρκου : το 10% πάσχει από διαβήτη
·        Οι υπόλοιποι από τρίγωνα
·        Πανοράματος…

·        Ο Δήμος ζητά νέα χάραξη για το πέρασμα του τρένου
·        Ροδοδάφνη, Αραβωνίτσα , Κάτω Σαλμενίκο, Άνω Σαλμενίκο, Σκιόεσσα , στάνες Παναχαϊκού κλπ….
·        Η λύση είναι υπογειοποίηση μεταξύ Αγίου Διονυσίου και Άγιου Ανδρέα
·        Θα βοηθήσουν και αυτοί…
·        Διότι μόνο με θαύμα θα φτάσει το τρένο στην Πάτρα
·        SZ: «Όποια κι αν είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων και οι δύο πλευρές θα πρέπει να κάνουν παραχωρήσεις. Στο τέλος θα μείνει μια πικρή αλήθεια, ότι η Ελλάδα είναι χώρα που οι άλλοι αποφασίζουν γι' αυτήν.  Για γεωστρατηγικούς λόγους η Ε.Ε. δεν πρέπει να αφήσει την Ελλάδα να καταρρεύσει. Τη χρειάζεται ως αξιόπιστο εταίρο για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων και για την υπέρβαση της προσφυγικής κρίσης, που παρά τα προβλήματα κινήθηκε η χώρα πάντα στο πνεύμα ευρωπαϊκής ανάληψης ευθύνης , τυχόν Grexit θα προσέθετε άλλη μια σοβαρή κρίση στη ήδη διχασμένη Ευρώπη. Καλά θα έκαναν λοιπόν οι υπουργοί Οικονομικών να υλοποιήσουν επιτέλους τη σαφώς διατυπωμένη υπόσχεσή τους και να βάλουν το ΔΝΤ στο πρόγραμμα, καλύτερα πριν από τις εκλογές στην Ολλανδία».
·        Νομίζετε ότι θα αγνοήσει τις …συμβουλές ο κ. Σόϊμπλε;
·        Ουχί , διότι έχει εκλογές…
·        Όσο για μας είναι καιρός
·        Να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας… 
·        Υπέγραψε ο Τραμπ την ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό
·        Με τη λογική μάλλον…
·        Η δεξιά πτέρυγα(…βενιζελικοί…) του κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών  προτιμούσε να παραμείνει ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ υποψήφιος απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ και όχι ο Σούλτς .
·        Οι χριστιανοδημοκράτες …κινδυνολογούν…
·        Άμα ζορίσει το πράμα θα τον  πούν –τον Σουλτς - και κομμουνιστή…
·        Η Τάμτα δήλωσε..: «Νομίζω ότι η Πέγκυ (σ.σ Ζήνα) πέρασε λίγο δύσκολα, όχι μόνο λόγω του X Factor. Στην πορεία του X Factor είχε πολλά άλλα θέματα προσωπικά και δυσκολεύτηκε πολύ, οπότε νομίζω φοβάται να ξανατολμήσει.
·        Αυτά είναι προβλήματα Ευκλείδη
·        Και όχι τα eurogroup
·        Για να μη σου πω για τα ζόρια της τηλεοπτικής Ζήνα…

·        Ρόμπερτ Ρέντφορντ - Τζέιν Φόντα: Σάλος από το δημοσίευμα που τους θέλει ζευγάρι

·        Έκλεισαν κλίβανο μαζί…
·        Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν άγχος ή κατάθλιψη, αντιμετωπίζουν αυξημένο κατά 32% κίνδυνο θανάτου από καρκίνο, σύμφωνα με μια νέα βρετανο-αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.
·        Χαλαρά μεγάλε
·        Ακολούθησε το νόμο του Μέρφι
·        Ότι είναι να γίνει θα γίνει
·        Η τον  …δικό μου…
·        Αν δεν θες να γίνει άλλαξέ το
·        Η Μέι θα πάει δώρα στον Τράμπ
·        Εκτός από μέλια, σιρόπια και μαντζούνια
·        Μια πουτίγκα
·        Από τα χεράκια της …
·        Επίσης ,
·        Θα του κάνει δώρο και το αρχαίο κύπελλο των Σκωτσέζων το quaich, τεχνούργημα, η μορφή του οποίου δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Το συγκεκριμένο κύπελλο έχει καταγωγή από τα Highlands όπου οι αρχηγοί των φατριών το έδιναν ο ένας στον άλλον ως ένδειξη της φιλοξενίας και έχει χρησιμοποιηθεί σε όλη τη Σκωτία εδώ και αιώνες ως ένα κύπελλο φιλίας
·        Θα φτιάχνει …παπάρα μέσα
·        Μαρέβα Μητσοτάκη: «Αν δεν ήμουν γυναίκα του Μητσοτάκη, θα είχα φύγει από την Ελλάδα»
·        Και θα είχες…γλιτώσει…
·        Από τους κήρυκες των… χα-μι-νιων

·        Κωνσταντοπούλου: Λύπη και θυμός γιατί εξαπατήθηκα μαζί με όλους εσάς

·        Έ , όχι και όλους Ζωή
·        2,7%...
·        Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποίησε τη βρετανική κυβέρνηση να μην ακολουθήσει τη λογική «φορολογικού παραδείσου», προκειμένου να προσελκύσει επιχειρήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση
·        Χερ, όπως το πάτε όλη η  Ευρώπη θα γίνει νησιά …Καϊμαν …
·        Το κάψιμο των στοιχείων που αποτέλεσαν τα στοιχεία της Εξεταστικής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων ζήτησε ο Δημήτρης Καμμένος.
·        Καμένος
·        Όνομα και πράμα…
·        Το 76% των ελληνικών νοικοκυριών υπέστη μεγάλες απώλειες στο εισόδημά του, κατά τη διάρκεια της επταετίας 2010 - 2016, με τους κυριότερους λόγους να είναι η μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση της ανεργίας, η καθυστερημένη καταβολής των μισθών και η εκ περιτροπής εργασία.
·        Και όμως …πέτυχαν τα μνημόνια …
·        Όπως ισχυρίζονται οι δανειστές…
·        Α, για τα κέρδη τους μιλούσαν
·        Όχι για τους ανθρώπους…
·        Άνοιξέ το :…
·       
·        Σε ένορκη κατάθεση του στην εποπτεύουσα των φυλακών Κορυδαλλού, εισαγγελέα, Βικτωρία Μαρσιώνη, η οποία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης, εμπλέκει σε «σχέδιο εκχώρησης- παράδοσης» του «Ερρίκος Ντυνάν»:
·        Τους πρώην Υπουργούς Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, αλλά και πρόσωπα εμπιστοσύνης των πολιτικών ηγεσιών τα οποία είχαν διοριστεί μέλη του Δ.Σ. του ΚΙΕΝ.
·        Ζητά την ποινική διερεύνηση της νομιμότητας των διαδικασιών που οδήγησαν το 2014 στον εκπλειστηριασμό του Νοσοκομείου,το οποίο πέρασε σε εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Πειραιώς, σε βάρος - όπως τονίζει - του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,από τον οποίο συνεστήθη το ΚΙΕΝ, αλλά και του ελληνικού Δημοσίου που «δεν αναγγέλθηκε για οφειλόμενους φόρους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ».
·        Τους έχει …μαρτίνια
·        Με τα στοιχεία που διαθέτει…
·        Προς  καταναλωτές
·        Άρχισαν οι εκπτώσεις και πολλές φορές είναι μαϊμού ή παραπλανητικές
·        Το νου σας …ψωνάρες ..
·        To πρωτογενές δημοσιονομικό πλεόνασμα της Ελλάδας για το 2016 έφθασε το 1% ως 1,5% του ΑΕΠ το 2016, πάνω από τον στόχο του προγράμματος για πλεόνασμα 0,6% του ΑΕΠ, καθώς τα φορολογικά έσοδα βελτιώθηκαν, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, «Η επίδοση αυτή θα μας βοηθήσει… να αντισταθμίσουμε την άποψη του ΔΝΤ ότι η Ελλάδα θα χρειαζόταν πρόσθετα μέτρα, ώστε να καλύψει ένα δημοσιονομικό κενό που προβλέπει στο 2018 για την επίτευξη του στόχου για πλεόνασμα 3,5%», δήλωσε Έλληνας αξιωματούχος.
·        Είσαι καλά βρε ότι θα βοηθήσει;
·        Θα πείσεις τον οικονομικό δολοφόνο Τόμσεν;
·        Συγκεντρώσουουουου…
·        Και …σκότωσέ τον…
·        Στους δρόμους τα τρακτέρ
·        Γεια και χαρά σας ρε πατριώτες
·        Και με οι παπούδες μου ήτανε αγρότες
·        Μακάρι να ήμουν κι΄εγώ
·        Τώρα…

·        Στον αστερισμό του Eurogroup σήμερα η Ελλάδα

·        Αρκεί να μη δούμε τον ουρανό σφοντύλι…

·        Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν: «Δεν επιτρέπεται να αφεθούν μόνες η Ελλάδα και η Ιταλία στο προσφυγικό. Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να δεχτούν πρόσφυγες. Στη συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών πρέπει να δρομολογηθούν μεταρρυθμίσεις στο σύστημα του Δουβλίνου»
·        Χωρίς κυρώσεις , σε όσους αρνούνται, δεν πρόκειται να κατορθώσετε τίποτα…
·        Τα δύο τρίτα των Γερμανών υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σούλτς για την καγκελαρία. Εάν μάλιστα ο καγκελάριος εξελέγετο άμεσα από τον λαό θα ελάμβανε 41%, όσο δηλαδή και η νυν καγκελάριος Μέρκελ, σύμφωνα με δημοσκόπηση .
·        Και έγινε το… ΣΟΙ …ΜΠΛΕ
·        Από το κακό του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: