ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        Θυμάστε ένα ωραίο βιβλίο με τίτλο
·        Το εγχειρίδιο του Καλού κλέφτη;
·        Και ψεύτη;
·        Ε, αυτό ακριβώς…

·        Δάνειο του 2005 που για 11 χρόνια και 5 μήνες δεν πληρωνόταν και η δανείστρια τράπεζα δεν έκανε απολύτως τίποτα. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής , μετά τον θόρυβο, προχώρησαν  σε ρύθμιση με την Τράπεζα Πειραιώς. Αλλά και πάλι είναι μία σκανδαλώδης ρύθμιση. Το δάνειο είναι 717.000 ευρώ και ρυθμίστηκε σε δόσεις των 3.000 ευρώ τον μήνα για δύο χρόνια, με την τελευταία δόση να είναι 640.000 ευρώ (δηλαδή το 90% του δανείου!). Μάλιστα, ο οφειλέτης μπορεί να ζητήσει νέα ρύθμιση πριν από την καταβολή της τελευταίας δόσης.
·        Ποιος είναι;
·        Καλά ρε Νώντα δεν παίζεσαι , το βρήκες αμέσως
·        Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
·        Ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει αυτό…
·        Κον Θανάση Χελάκη
·        Άπαιχτος με το σφυροδρέπανο
·        Και την πένσα
·        Και την τσουγκράνα
·        Αλλά βάλε και ένα μολύβι στο αυτί
·        Και ένα βιβλίο στη μασχάλη
·        Η αριστερά είναι  όλα
·        Τα λεφτά…
·        Κον Άρη αρχηγό
·        Και υπουργός…
·        Süddeutsche Zeitung «Η Ελλάδα κερδίζει μετά την αντιπαράθεση για το δώρο Χριστουγέννων προς τους συνταξιούχους η Αθήνα παίρνει τελικά τις διευκολύνσεις για το χρέος. Τη Δευτέρα ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) ενέκρινε σχετικά μέτρα. Έτσι, εκλείπει πλέον ένα σημείο τριβής ενόψει της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Πέμπτη.
·        Τι είναι ο κάβουρας
·        Τι είναι το ζουμί του…

·        «Η Μαντόνα πρέπει να συλληφθεί», επιμένει σύμβουλος Τραμπ

·        Να εκτελούνται επιτόπου κύριε σύμβουλε…
·        Ν.Δ «Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής θα μπορούσε να είναι μία μόνο φράση: Δεν απεδείχθησαν ευθύνες πολιτικών προσώπων. Για όλα τα υπόλοιπα, για τυχόν παραβάσεις του τραπεζικού δικαίου, για παράνομες πράξεις των οργάνων των διοικήσεων των τραπεζών, αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας και η εποπτική Αρχή.
·        Να βγείτε να το πείτε στην κοινωνία ότι τα πολιτικά πρόσωπα , και το κόμμα σας δηλαδή , ΔΕΝ έχει ευθύνες για τα δάνεια , κομμάτων  συγκροτημάτων τύπου  κλπ.
·        Και πως φτάσαμε εδώ λόγω των …επιδομάτων…
·        Να δείτε πόσα …απίδια πιάνει ο σάκος…
·        Σταύρος  :«Στη Γαλλία οι Σοσιαλιστές δεν φοβούνται τις κάλπες. Η ηγεσία βγαίνει από την κοινωνία και όχι από συνέδρια και παζάρια κομματικών μηχανισμών»,
·        Φώφη :«Υπενθυμίζουμε προς όλους όσοι συζητούν τον τρόπο εκλογής επικεφαλής του φορέα της Κεντροαριστεράς ότι παραβιάζουν ανοιχτές θύρες. Η πρόταση ήταν σαφής: Εκλογή επικεφαλής από την κοινωνία με ανοιχτές, δημοκρατικές, διαφανείς διαδικασίες. Τόσο απλά
·        Δυο …γάιδαροι… μαλώνανε
·        Σε ξένο αχυρώνα …
·        Μανώλης Δρεττάκης: Η εκτίναξη του δημόσιου χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ κατά 152,2 εκατοστιαίες μονάδες την 40ετία 1975-2014 είναι η βαριά και δυσβάστακτη για τη χώρα και τον λαό «κληρονομιά» της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ την περίοδο αυτή. Αν δεν υπάρξει δραστικό «κούρεμα» του δημόσιου χρέους, θα περάσουν, δυστυχώς, πολλά χρόνια για να απαλλαγεί η χώρα από την «κληρονομιά» αυτή.
·        (είναι διαφωτιστικότατο το άρθρο του στην ΕΦΣΥΝ)
·        Κύριε Μανώλη, …αποποίηση αυτής της «κληρονομιάς» γίνεται;…
·        Ο Πρόεδρος του Μεξικο Πένια Νιέτο διαμήνυσε σήμερα στον Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν επιθυμεί «ούτε τη σύγκρουση ούτε την υποταγή».
·        Ν(ι)έτα σκέτα …
·        Μετά την Αριάδνη και τον Βίκτωρα έρχεται από την Πέμπτη έρχεται
·        Ο …ποροσένκο
·        (ουκρανικός χιονιάς)
·        Μια πρόσθετη ουσία, το διοξείδιο του τιτανίου, γνωστό και ως Ε171, που χρησιμοποιείται ευρέως σε οδοντόπαστες, τρόφιμα και άλλα προϊόντα, μπορεί να είναι καρκινογόνο,
·        Μη τρώς ανεξέλεγκτα …χιόνι…
·        Ο Μπουράκ Χακί, Τούρκος ηθοποιός που έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τούρκικες σειρές θα πρωταγωνιστήσει σε θέατρο της Αθήνας υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Αϊβάζη.
·        «Χωρίς Βρακί»…
·        Κατερίνα Παπανάτσιου: Το επίδομα ανεργίας είναι ανεκχώρητο και ακατάσχετο  δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών ενώ για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επισημαίνει ότι είναι αφορολόγητο, δεν κατάσχεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο ή τα πιστωτικά ιδρύματα.
·        Ελπίζουμε να ισχύει και αύριο…
·        Πτώση στη Γουόλ Στριτ, Άνοδος των επιτοκίων
·        Η …Παπανάτσιου φταίει…
·        Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθηγητής Χαράλαμπος Γκότσης: H δημιουργία συνθηκών εξόδου στις αγορές για τη μερική και, στη συνέχεια, στα μέσα του 2018, την ολική αναχρηματοδότηση του χρέους μας, πρέπει να είναι η βασική εθνική επιλογή αυτή τη στιγμή, που θα υπηρετούν όλες οι ενέργειές μας
·        Κύριε Γκότση,  υπάρχουν και οι …Γκόρτσοι…
·        Ν.Δ «Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη, πλουραλιστική, ευρωπαϊκή Δημοκρατία, στην οποία η ελευθερία γνώμης και η άσκηση κριτικής στην εξουσία είναι αδιαπραγμάτευτα»
·        Αν σας στηρίζουν…
·        Ηγεσία ΕΛΑΣ: Η κοινή γνώμη, οφείλει να γνωρίζει ότι ένας αξιωματικός με εξειδίκευση σε έναν τομέα, όπως ο κ. Σφακιανάκης, δεν μπορεί να μείνει για πάντα στο ίδιο πόστο. Παίρνει μεγαλύτερους βαθμούς, καλύπτει αντίστοιχες θέσεις και σχετικά σύντομα σε ηλικία 55-57 ετών αποστρατεύεται. Δεν μπορεί να μείνει για πάντα στην Αστυνομία. Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους ιδιαίτερα επιτυχημένους αξιωματικούς σε άλλες θέσεις».
·        Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα …αναντικατάστατους
·        Άσε που ο Μανώλης έχει στήσει … «φάμπρικα»
·        Μη σου πω και κόμμα …πειρατών…
·        Ενδεικτικά; σε tweet «Μανώλης Σφακιανάκης. Ο άνθρωπος που δεν ξεχώριζε ηλεκτρονικό υπολογιστή από σιφονιέρα»
·        Άκυρα τα απολυτήρια 17 ιδιωτικών σχολείων
·        Κρίμα,
·        Τόση …αριστεία στα χαμένα…
·        Γ. Πανούσης: Να συμφωνήσουμε. Πρέπει πρώτα ν’ αντιμετωπίσουμε [να επιλύσουμε] τ’ ανοικτά εθνικά μας θέματα, μετά να ενισχύσουμε το Κράτος Δικαίου και στο τέλος να επιλέξουμε ποιό μοντέλο Σοσιαλ - Αριστεράς είναι το καλύτερο για τη διακυβέρνηση της χώρας. Η αντίστροφη πορεία θα μας οδηγήσει στην επόμενη νύχτα [κι όχι στην  αναμενόμενη νέα ελπίδα φωτός].
·        Κύριε Πανούση, η δημοκρατία πλήττεται βάναυσα , τραυματίζεται άσχημα, κηλιδώνεται ανεξίτηλα όταν οι υπηρέτες της –και εσείς- μιλούν χωρίς μέτρο και εκφράζονται χωρίς λογισμό.
·        Η αλλιώς
·        Δάσκαλε που δίδασκες …
·        Οι Αχαιοί
·        Τρώνε τον άμπακα
·        Καπνίζουν σαν φουγάρα
·        Πίνουν το καταπέτασμα
·        Και… αθλούνται
·        Περισσότερο από όλους τους έλληνες…
·        Άσε που πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι
·        Μα τι παίρνουν;
·        Ληγμένες σοκολάτες…
·        …τοβάριτς
·        Πες αλεύρι
·        Η Νοβάριτς σε γυρεύει…
·        Το δημόσιο χρέος έπεσε –δεν έφτασε – στ 311 δις
·        Από 315 δις πέρυσι
·        Άντε ρε κοντεύουμε…
·        Ρύθμιση 100 δόσεων δεν έχει ;
·        Ετήσιων…
·        Στη δεύτερη θέση της πανευρωπαϊκής λίστας κατάταξης των χωρών της Ευρώπης με την ακριβότερη βενζίνη από τις αρχές του χρόνου, ανέβηκε η Ελλάδα καθώς μέχρι προηγουμένως ήταν στην Τρίτη
·        Είναι ονομασίας προέλευσης…
·        Καμένος: Δήλωσε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τράμπ
·        Όμοιος ομοίω…
·        Τόσο χάλια(ς)…

Δεν υπάρχουν σχόλια: