ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Κεραυνοί ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γιακουμάτου


Απαράδεκτες και προσβλητικές «για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις «ομοφοβικές» δηλώσεις του Γ.Γιακουμάτου, υπενθυμίζοντας στον βουλευτή της ΝΔ ότι « η ισονομία και η ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας είναι συνταγματικά θεμελιωμένα δικαιώματα».


Παράλληλα, τονίζοντας ότι οι εν λόγω δηλώσεις βρίσκονται «εκτός του πλαισίου αρχών και αξιών του πολιτισμού μας», η Κουμουνδούρου καλεί τη ΝΔ να καταδικάσει τις «μισαλλόδοξες» δηλώσεις του βουλευτή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ., κ. Γιακουμάτου, σύμφωνα με τον οποίο η ομοφυλοφιλία είναι «κολλητική αρρώστια», είναι απαράδεκτες, προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και βρίσκονται εκτός του πλαισίου των αρχών και των αξιών του πολιτισμού μας.
Υπενθυμίζουμε στον κ. Γιακουμάτο ότι η ισονομία και η ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας είναι συνταγματικά θεμελιωμένα δικαιώματα.

Κάθε δημοκρατικός πολίτης, κάθε δημοκρατικό κόμμα οφείλει να πάρει θέση. Αναμένουμε άμεσα από τη Ν.Δ. να καταδικάσει τις μισαλλόδοξες δηλώσεις του βουλευτή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: