ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Πατρέων: Διότι δεν συνεμορφώθη...

Η παρούσα φωτογραφία δεν υπόκειται στον Νόμο Περί Λογοκρισίας, καθ' ότι η διανομή της δεν έγινε από το αρμόδιο Γραφείο του Δήμου Πατρέων.


Κρατώντας αναχείρας την ρομφαία του... ανυποχώρητου περί την... ορθοδοξία διάπλασης ελεύθερων αντικυβερνητικών δημοτών και κραδαίνοντες το... φραγγέλιο της δήθεν ισότιμης ενημέρωσης...


Σιγά-σιγά και πάλι μαζί, από την γνωστή και ενοχλητική γωνιά. Για να αντιμετωπίσουμε πεταλστές και ξιφομάχους, που βάλθηκαν να κάνουν τούτη δω τη φωνή να σιγήσει. Και μάλιστα κρατώντας αναχείρας την ρομφαία του... ανυποχώρητου περί την... ορθοδοξία διάπλασης ελεύθερων αντικυβερνητικών δημοτών και κραδαίνοντες το... φραγγέλιο της δήθεν ισότιμης ενημέρωσης... Αλλά αυτά θα έχουμε καιρό να τα πούμε. 

Κι ας μην στεναχωρήσουμε, μέρα τέτοια σήμερα, που κάναμε «θυρανοίξια» στον τρίτο χρόνο της Αριστεράς, μέρος της οποίας συμεριζόμαστε, σε τούτη δω την πατραϊκή Γη. 

Δεν γινέται αλλιώς. Δεν μπορεί ο κυρ Μήτσος να γιορτάζει τα «δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση»  και μεις να μη ρίχνουμε ούτε μία στρακαστρούκα πατραϊκή, όπως αυτές που πέφτουν την τελευταία καρναβαλική νύχτα. 

Α, όλα κιόλα, ο Δήμος το έκανε το καθήκον του. Τουλάχιστον απέναντι στο Istologio G. Mosxou, είναι κύριος. Τα έχουμε όλα. Όταν λέμε κύριος, εννοούμε κύριως. Μόνον Γκουλάκ μας έλλειψε.

Αλλά επειδή κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε, ότι δήθεν το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων και λοιπά και λοιπά... πρέπει να ξεχωρίσουμε ότι δεν είναι ο υπαίτιος της απουσίας μας.

Απλά ένας ιός γρίππης μας πάλεψε επί ημέρες και.... Αλλά για σταθείτε, τώρα που το ξανασκεύτωμαι.... Λέτε μωρέ να βαλε το χεράκι του και να μην το πήρα χαμπάρι; Δεν αποκλείεται, γιατί είναι και κάποια ζουλάπια εκεί μέσα! 

Τέλος πάντως, απλά λόγος να γίνεται.

Που είχαμε μείνει; Α, στους φορούντες τα φαιά της σοφίας! Όχι αυτής που ο πισινός της ξέμαθε δύο χρόνια τώρα από υπουργική καρέκλα και τον πιάνει φαγούρα για υπουργιλίκι. Σιγά κυρία μου, ούτε ο Άδωνις να ήσουν. Υπομονή, δεν βλέπεις τον κυρ Μήτσο που γιόρτασε στο γήπεδο  τα δίχρονα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, μαζί και τα 99χρόνα του κόμματος στο... στάλιασμα;

Τέλος πάντων. Που είχαμε μείνει; Α ναι. Στον κύριο Ανδρέα (τώρα σοβαρολογώ, δεν έχω ψεγάδι να του προσάψω -ΩΧ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο... ΚΟΦΤΗΣ- ειλικρινά τον λυπήθηκα όταν ανέλαβε να υλοποιήσει το... εντέλλεσθε). Α, ναι. Πολλά εντέλλεσθε, παιρνούν τώρα τελυταία, από το Γραφείο Τύπου  του Δήμου Πατρέων.... αλλά γιαυτά... 


      Και σας το είπα πιο πάνω. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο... ΚΟΦΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: