ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Γραφείο Τύπου Δήμου Πατρέων: Άκυρα τα εντέλεσθε



Δημαρχείο Πατρών. Φωτογραφία αρχείου.


Επανέρχεται η κανονικότητα με τα blogs να εντάσσονται στη λίστα διανομής ενημερωτικών δελτίων

Ακυρώνονται όλα τα εντέλλεσθε του Δήμου Πατρέων περί απόρριψης  των blogs,  από την λίστα αποδεκτών Ενημερωτικών Δελτίων για τις δραστηριότητές του, μετά τις αναγκαίες διευκρινίσεις που δόθηκαν εκ μέρους του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου Ανδρέα Αντωνόπουλου, ο οποίος μάλιστα είχε την εντιμότητα να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη από τον διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou.

Η έλλειψη  γνώσεων εξειδικευμένων περί τα ηλεκτρονικά οδήγησε στο ολίσθημα του στραγγαλισμού  της ενημέρωσης, που ευτυχώς κράτησε μόνον ολίγες ημέρες.

Έτσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρών Ανδρ. Αντωνόπουλο, επανέρχονται στη λίστα όλα τα blogs που είχαν τεθεί εκτός.

Σχετικά με το ζήτημα που είχε ανακύψει μετά από χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία, το Istologio G. Mosxou εξέφρασε τη διαμαρτυρία του, γράφοντας υπό τον τίτλο: Δήμος Πατρέων: Διότι δεν συνεμορφώθη...,  μεταξύ άλλων:     

«Σιγά-σιγά και πάλι μαζί, από την γνωστή και ενοχλητική γωνιά. Για να αντιμετωπίσουμε πεταλστές και ξιφομάχους, που βάλθηκαν να κάνουν τούτη δω τη φωνή να σιγήσει. Και μάλιστα κρατώντας ανά χείρας την ρομφαία του... ανυποχώρητου περί την... ορθοδοξία διάπλασης ελεύθερων αντικυβερνητικών δημοτών και κραδαίνοντες το... φραγγέλιο της δήθεν ισότιμης ενημέρωσης... Αλλά αυτά θα έχουμε καιρό να τα πούμε. 

Κι ας μην στεναχωρήσουμε, μέρα τέτοια σήμερα, που κάναμε «θυρανοίξια» στον τρίτο χρόνο της Αριστεράς, μέρος της οποίας συμμεριζόμαστε, σε τούτη δω την πατραϊκή Γη.
 

Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορεί ο κυρ Μήτσος να γιορτάζει τα «δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση»
  με συγκέντρωση στο γήπεδο και μεις να μη ρίχνουμε ούτε μία στρακαστρούκα πατραϊκή, όπως αυτές που πέφτουν την τελευταία καρναβαλική νύχτα. 

Α, όλα κιόλα, ο Δήμος το έκανε το καθήκον του. Τουλάχιστον απέναντι στο
Istologio G. Mosxou, είναι κύριος. Τα έχουμε όλα. Όταν λέμε κύριος, εννοούμε κύριως. Μόνον Γκουλάκ μας έλλειψε.

********
Που είχαμε μείνει; Α, στους φορούντες τα φαιά της σοφίας! Όχι αυτής που ο πισινός της ξέμαθε δύο χρόνια τώρα από υπουργική καρέκλα και τον πιάνει φαγούρα για υπουργιλίκι. Σιγά κυρία μου, ούτε ο Άδωνις να ήσουν. Υπομονή, δεν βλέπεις τον κυρ Μήτσο που γιόρτασε στο γήπεδο
  τα δίχρονα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, μαζί και τα 99χρονα του κόμματός του στο... στάλιασμα;

Τέλος πάντων. Που είχαμε μείνει; Α ναι. Στον κύριο Ανδρέα (τώρα σοβαρολογώ, δεν έχω ψεγάδι να του προσάψω -ΩΧ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο... ΚΟΦΤΗΣ- ειλικρινά τον λυπήθηκα όταν ανέλαβε να υλοποιήσει το... εντέλλεσθε). Α, ναι. Πολλά εντέλλεσθε, παιρνούν τώρα τελευταία, από το Γραφείο Τύπου
  του Δήμου Πατρέων... αλλά γιαυτά...».

Και κάπου εκεί έπεσε ο... κόφτης και μείναμε εν αναμονή. Που τελικά ήρθαν σήμερα το μεσημέρι και έτσι ΟΛΑ καλά - ΤΕΛΟΣ καλό...
__________
(Αναγκαία διόρθωση: Εκ παραδρομής ο υποφαινόμενος  διαχειριστής του Istologiou, ανέφερε χθες 27-1-2017 ως υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων τον αντιδήμαρχο Παιδείας Ανδρ. Αθανασόπουλο, αντί του Ανδρ. Αντωνόπουλου. Ήδη το λάθος διορθώθηκε σήμερα 28-1-2017 και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση, που προκάλεσα και που εν μέρει οφείλεται και στις επιπτώσεις του ισχυρού μικροβίου της γρίππης, που με λιάνισε. Και πάλι ζητώ συγγνώμη από τους δύο Ανδρέηδες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: