ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η μικρή... υγρή ιστορία μίας λακκούβας στην Πάτρα!






Η ιστορία μίας λακκούβας και ο τρόπος που την αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή, μαρτυρά την αντίληψη που κυριαρχεί για ζητήματα αυτού του είδους της καθημερινότητας. 

Αυτές τις ημέρες γίνεται μία προσπάθεια από τη δημοτική αρχή Πατρέων να δείξει μία στάλα ευπρεπές πρόσωπο έναντι οδηγών και πεζών και και ει δυνατόν να μειώσει τους εξάψαλμους που έρχονται ως επακόλουθο μετά από... βυθίσεις και εκτινάξεις κατά το πέρασμα πάνω από αυτές. 

Πριν καταστούν λοιπόν... φαράγγια -διότι δυστυχώς δεν θέλει και πολύ- συνεργείο πασχίζει να τις βουλώσει μία μπάλα ψυχρή άσφλατο.

Μόνο που στην περίπτωση της λακκούβας έξω από το ΠΙΚΠΑ στην οδό Μαιζώνος κάτι δεν πήγε καλά και αφού στις 24 του μηνός, την π. εβδομάδα έπεσε λίγη πίσσα, πλην όμως δύο ημέρες μετά άρχισε να  ξηλώνεται. Λένε πως φταίει ότι η λακκούβα είχε νερό όταν έπεσε η άσφαλτος, με αποτέλεσμα να μην γίνει σωστή δουλειά...

Μάλλον χρειάζεται σεμινάριο, στους υπάρχοντες. Για να μην την πληρώνει τη... νύφη ο αντιδήμαρχος δηλαδή!  Εκτός και εάν γίνουν προσλήψεις εξειδικευμένων προς τούτο!


ΔΕΙΤΕ και σε εικόνες την παραπάνω... υγρή ιστορία που σας περιέγραψα! Αν και δεν είναι η μοναδική. Αυτό το διαπιστώνει καθημερινά όποιος περπατά στους δρόμους της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: