ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Γαλάτεια Πουλιάση: Έπεσε βαρύ σε μερικούς!

Το βίντεο είναι από την επίσκεψη του υπ. Υγείας Α. Ξανθού στον «Άγ. Ανδρέα».


Η εργαζόμενη καθαρίστρια στην «γαλέρα» του ιδιώτη εργολάβου στο νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας» επιβεβαιώνει την αποκάλυψη ότι η αλλαγή καθεστώτος στην καθαριότητα των νοσοκομείων της χώρας άρχισε από την Πάτρα

«ΜΑΖΙ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο "ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ"» ΛΕΕΙ!



Άργησε λίγο, αλλά ήρθε η επιβεβαίωση, από την θαρραλέα εργαζόμενη κα Γαλάτεια Πουλιάση, των όσων έγραφε το Istologio G. Mosxou, σχετικά με την αποκάλυψη που αφορούσε την επιλογή της μεθόδου διά της συνάψεως συμφωνίας μεταξύ της διοίκησης του νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας» και των καθαριστριών, που μέχρι πρότινος ήσαν «δεμένες» στην «γαλέρα» εργασίας του ιδιώτη.
Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, τo Istologio G. Mosxou, υπό τον τίτλο «Έτσι "ξεβρώμισε" ο "Άγ. Ανδρέας"» έγραφε μεταξύ άλλων:

«Είναι απίστευτο, αλλά όμως αληθινό. Μία καταγγελία, που ξεκίνησε από την Πάτρα, έφθασε στο Υπ. Εργασίας και άλλαξε όλον τον καταστατικό χάρτη των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου με την καθαριότητα στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του κλιμακίου του Υπ. Εργασίας, με τους αριστερούς εργαζόμενους του συνδικαλιστικού χώρου της Πάτρας, αλλά και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ από το ΕΑΜ και άλλες παρατάξεις, στα γραφεία του 5ου ορόφου του κόμματος, ο ΓΓ του ΣΕΠΕ, του γνωστού Σώματος Επιθεώρησης  Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος, αποκάλυψε με τον πιο απλό τρόπο, κάτι που πολλοί λίγοι γνώριζαν.

Το πρόγγιγμα των εργολάβων καθαριότητας «στα νοσοκομεία της χώρας ξεκίνησε από την Πάτρα. Από το νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας» και ακολούθησαν τα υπόλοιπα νοσοκομεία. «Με την συμβολή, βέβαια της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο ΓΓ, ενώ έφερε ως επιβεβαίωση την παρουσία του βουλευτή Αχαΐας Κώστα Σπαρτινού, ο οποίος συγκατένευσε στα λεγόμενα του Νάσου Ηλιόπουλου, που όπως υπενθύμισε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, είναι μέλος της Π.Γ. του Κόμματος και αυτό δεν είναι άνευ σημασίας!

«Έφθασε στο υπουργείο το ζήτημα, το εξετάσαμε και αφού το λάβαμε υπόψη, προχωρήσαμε αμέσως στην αποπομπή των ιδιωτών, παρέχοντας το δικαίωμα στους διοικητές των νοσοκομείων να προσλαμβάνουν καθαρίστριες με απευθείας συμφωνίας τους με το ίδρυμα» είπε ο ΓΓ του ΣΕΠΕ, που υπενθύμισε ότι πλέον με νόμο καλύπτονται οι συμβάσεις καθαριστριών με τα νοσηλευτικά ιδρύματα, για να αποκλεισθεί η επιστροφή των ιδιωτών και να αποκρουστούν οι τυχούσες δικαστικές προσφυγές τους».

Σήμερα απαντώντας στην σχετική ανάρτηση του θέματος στο fb, η κα Γαλάτεια Πουλιάση, η εργαζόμενη ως  καθαρίστρια, που έγινε σύμβολο με την υπερήφανη στάση που κράτησε, αλλά και την αήθη επίθεση που δέχθηκε και δέχεται από τον εργατοπατέρα του «Ιπποκράτη», επειδή δεν... «δάγκωσε» το χέρι του υπ.Υγείας  Ανδρ. Ξανθού, που είχε προσφάτως επισκευτεί τον «Άγ. Ανδρέα», αλλά αντιθέτως και προς τιμήν της, του προσέφερε λουλούδια, έγραψε την παρακάτω επιβεβαίωση:

Galatia Pouliasi
Galatia Pouliasi ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ/ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: