ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

«1η Καρναβαλούπολη για παιδιά»



Την Κυριακή, 29/1/2017, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μεταμόρφωση Σωτήρος Πατρών

Την Κυριακή, 29/1/2017, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πατρών συνδιοργάνωσε με τον Καρναβαλικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων την «1η Καρναβαλούπολη για παιδιά». 


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της συνοικίας μας μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. 

Σε αυτήν συμμετείχαν μαθητές του 51ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής μας με θεατρικό δρώμενο και το παραδοσιακό γαϊτανάκι και η ομάδα εκδηλώσεων Junior events με ακροβατικά, χορούς, ομαδικά παιχνίδια και face painting. 

Την εκδήλωσή μας παρακολούθησε πλήθος κόσμου και συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του καρναβαλιού του Δήμου Πατρέων, κ. Νίκος Χρυσοβιτσάνος, τα μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του ΠατρινούΚαρναβαλιού, κ.κ. Θέμης Κανελλάκης, Ανέστης Χανουμίδης, Γιώργος Αδαμό-
πουλος,  Ηλιόκαυτος Νίνος, η υπάλληλος του καρναβαλικού οργανισμού των μικρών, κ. Κουράτου Βασιλική, ο διαμερισματικός σύμβουλος από την Δημοτική Κοινότητα Νότιου Τομέα του Δήμου Πατρέων, κ. Δημήτριος Μπούσιας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους εκπροσώπους του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου,στον υπάλληλο τεχνικής υποστήριξης του καρναβαλικούοργανισμού κ. Μάρκου Ανδρέα, στην κ. Βασιλοπούλου Ελένη και στα μέλη της ομάδας των Junior events για το κέφι και τη ζωντάνια που μετέδωσαν σε μικρούς και μεγάλους, τους μαθητές του 51ου Δημοτικού, στους εκπαιδευτές τους κ. Φίλιππα Μπάκα και κ. Αλέξη Φραγκούλη,  στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 51ου Δημοτικού Σχολείου, στους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Δήμου αλλά και στους εθελοντές της συνοικίας μας που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της εκδήλωσής μας. Τέλος, ευχαριστούμε και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην πλατεία για τη συμπαράσταση και το θερμό τους χειροκρότημα. 

Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γ. Γραμματέας 
Απόστολος Κραβαριώτης                                     Θεοδώρα Μπούμπαλη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: