ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Θήρα: Για απόκτηση νέας αδείας ΕΔΧ Αυτοκινήτου



Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει για την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει βγει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορά την απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ Αυτοκινήτου (Επιβατηγό Δημοσίας Χρήσης – ΤΑΞΙ ή ΕΙΔΜΙΣΘ) ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο.

Οι έδρες ΕΔΧ αυτοκινήτων αφορούν το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας (Ίο, Θήρα, Θηρασιά, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ανάφη) και αντιστοιχεί μία για κάθε νησί. Κάθε ενδιαφερόμενος – φυσικό ή νομικό πρόσωπο - που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο θα πρέπει να  υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017. 

Οι ενδιαφερόμενοι για θα πρέπει να καταθέσουν στην αρμόδια Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων αίτηση με την οποία θα προσδιορίζεται η έδρα ή οι έδρες για τις οποίες ζητείται άδεια, υπογεγραμμένη από τον ενδιαφερόμενο ή το νόμιμο εκπρόσωπο του, συνοδευόμενη από φάκελο με τα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να έχουν εκδοθεί μετά την πρώτη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης – πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το έντυπο αίτησης χορηγείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων και βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, www.pnai.gov.grόπως και η παρούσα πρόσκλησημε τις αναλυτικές προϋποθέσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος..

Δεν υπάρχουν σχόλια: