ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η Ρ. Αντωνοπούλου για τα προγράμματα των Δήμων

Πρόσκληση για την κοινωφελή εργασία

Την επόμενη εβδομάδα θα βγει η πρόσκληση για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους, ανακοίνωσε στη Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Την πρόσκληση θα κάνει ο ΟΑΕΔ, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου. 


Η Ρ. Αντωνοπούλου παραδέχθηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση δύο μηνών στην έναρξη των προγραμμάτων που αφορούν 274 Δήμους και την απέδωσε στην αλλαγή του προγράμματος με την περιγραφή της εργασίας που θα παρέχεται.

Η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι στον ιδιωτικό τομέα δημιουργήθηκαν 136.000 περισσότερες θέσεις εργασίας το 11μηνο Ιανουάριος – Δεκέμβριος. «Να επιτρέπουμε στους αριθμούς να λένε την πραγματικότητα. Η ανεργία ήταν 25,9% τον Ιανουάριο του 2015 και σήμερα είναι στο 22,3%, αλλά επειδή υπολογίζεται στο σύνολο του χρόνου λέμε ότι είναι στο 23%», ανέφερε.

Αναφερόμενη η Ρ. Αντωνοπούλου στα δημοσιεύματα που αμφισβητούν αν οι προσλαμβανόμενοι στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων εργάζονται στο χώρο εργασίας τους κατέθεσε γραπτές απαντήσεις των Δήμο Χαλκίδας και Λάρισας που διαψεύδουν τα δημοσιεύματα και ισχυρίζονται ότι οι εργαζόμενοι ακόμη και αν δεν βρίσκονται στις δομές φιλοξενίας απασχολούνται σε εργασίες που προκύπτουν από αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: