ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Από το 5ο Λύκειο Πατρών η νεαρή που «χάκαραν» !


Δραματική ανατροπή και σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η υπόθεση εμφάνισης μιας νέας μητέρας από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, ως προαγωγού , της μικρής κόρης της .


Την αρχική αντίδραση για τα όσα εμφανίζονταν στο προφίλ της γυναίκας το οποίο είχαν κάποιοι χάκαραν, διαδέχθηκε η επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού αλλά και το χαμόγελο του παιδιού για την έκθεση ενός μικρού παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία. 

Αποδείχτηκε από τα μέχρι τώρα στοιχεία πώς το προφίλ της κοπέλας είχε παραβιαστεί και πώς κάποιος-κάποιοι προέβησαν σε αυτή την χυδαία ανάρτηση με σκοπό και στόχο να την διαβάλουν στην κλειστή κοινωνία του χωριού της λίγο έξω από την Πάτρα.


Η νεαρή αυτή μάνα μόλις αντιλήφθηκε τα όσα έγιναν επικοινώνησε και με το τμήμα Ασφάλειας Πατρών για να προχωρήσει την έρευνα και αμέσως οι αστυνομικοί έπιασαν δουλειά. Μάλιστα έγινε αναφορά και μήνυση κατά αγνώστων τόσο στην περιοχή της αλλά και στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος των Αθηνών. Η νεαρή πήγαινε στο 5ο Λύκειο Πάτρας και στη συνέχεια έζησε στην Αθήνα όπου προφανώς γέννησε και το παιδί της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: