ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη του Υπ. Περιβάλλοντος στην Πάτρα

Όπως είπε ο Υπουργός, η β’ φάση του σχεδίου αυτού, που περιλαμβάνει και την Πελοπόννησο, προβλέπεται να έχει προχωρήσει ως το 2020.



Πριν από το αρχικά εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης θα εγκατασταθεί το υγροποιημένο αέριο στην Πάτρα

Στο σχέδιο που υλοποιεί η Εταιρία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδος, για την επέκταση του δικτύου διανομής αερίου στην περιφέρεια της χώρας, αναφέρθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε σήμερα το μεσημέρι, στην Πάτρα. Η Εταιρία είναι θυγατρική κατά 100% της ΔΕΠΑ. 

Όπως είπε ο Υπουργός, η β’ φάση του σχεδίου αυτού, που περιλαμβάνει και την Πελοπόννησο, προβλέπεται να έχει προχωρήσει ως το 2020, πριν από το αρχικά εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.
Ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε, επίσης, με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, με την οποία συζήτησε το θέμα των εγκαταστάσεων υγροποιημένου φυσικού αερίου, που αναμένεται να διευκολύνουν τη χρήση αερίου από τις επιχειρήσεις και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.
Η επίσκεψη του Υπουργού στην Πάτρα, η οποία πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ με την πολιτική ομιλία που έκανε ο Υπουργός στην ανοιχτή εκδήλωση για τα «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. Περισσότερα για την αποψινή ομιλία σε αυριανή μας ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: