ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Πατρέων: Πρωτοφανές άδειασμα εργαζομένων

Τα κάστανα από τη φωτιά, καλείται να βγάλει ο Δήμαρχος, αφότου επιστρέψει από την Αθήνα όπου έχει πάει για την υπεράσπιση των δικαίων των 8μηνιτών εργαζομένων από την κυβέρνηση.
Στον αέρα οι 14 εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» - Με ένα έγγραφό του Τουλγαρίδη προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, στρέφεται εναντίον τους κι ας εργάζονται ανελιπώς από το 2004 στο Δήμο


Την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος της Πάτρας πιέζει την κυβέρνηση να υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση και να προσληφθούν όλοι οι άνεργοι που επιλέχθηκαν από τον ΟΑΕΔ με αυξημένη μοριοδότηση κοινωνικών κριτηρίων για εργασία 8 μηνών, κάνοντας ασκήσεις φιλεργατικής πολιτικής, ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων αδειάζει τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με ένα έγγραφο προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, με το οποίο στρέφεται εναντίον 14 εργαζομένων που εργάζονται ανελιπώς από το 2004 και προσέφυγαν στα δικαστήρια  ζητώντας να προσληφθούν καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το έγγραφο του Κοινωνικού Οργανισμού του  Δήμου προς το Μονομελές Πρωτοδικείο  Πατρών, περιήλθε σε γνώση των εργαζομένων, οι οποίοι είχαν την διαβεβαίωση Τουλγαρίδη ότι ο Δήμος θα στηρίξει το αίτημά τους, με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να επικρατήσει ένταση στα γραφεία του Οργανισμού και οι φωνές των εργαζομένων να ακούγονται στη Γούναρη, χωρίς να λείπουν και τα ...γαλλικά που είχαν σχέση με την  αριστερή τοποθέτηση της δημοτικής αρχής.  

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr στο έγγραφο του Δήμου γίνονται... μνημονιακού τύπου αναφορές στη νομοθεσία, ενώ οι εργαζόμενοι αδειάζονται πλήρως από τη δημοτική αρχή, η οποία σημειώνει ότι οι αντιδικοι δεν έχουν υπογράψει έγκυρη σύμβαση εξαρτημένης εργασίας και εξηγεί αναλυτικά τα σημεία του νόμου που κατ΄αυτή, καθιστούν απαγορευτική τη πρόσληψη των εργαζομένων. 

Τα κάστανα από τη φωτιά, καλείται να βγάλει ο Δήμαρχος, αφότου επιστρέψει από την Αθήνα όπου έχει πάει για την υπεράσπιση των δικαίων των 8μηνιτών εργαζομένων από την κυβέρνηση.

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου -





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Άνθρακες ο θησαυρός» για το δήμαρχο Κ. Πελετίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: