ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Κάποιοι εξακολουθούν να το θεωρούν... τσιφλίκι τους!

Φωτογραφία αρχείου, του νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας».

Το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων «Ιπποκράτης» δεν ενημέρωσε το Διοικητή Θόδ. Σερεμέτη για το πρόβλημα με τα κλιματιστικά στον τρίτο όροφο του Ταχύρυθμου του «Αγ. Ανδρέα» - Προτίμησε τα ΜΜΕ!


Η εργατοπατερίστικη τακτική, της δήθεν... επανάστασης υπέρ των δικαιωμάτων των συναδέλφων, φαίνεται πως έχει επιλεγεί στο χώρο του νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας». Ίσως να έχουν πληροφορηθεί ότι όπου να 'ναι η κυβέρνηση πέφτει, η διοίκηση του νοσοκομείου αλλάζει και χαρά στα δικά μας τα παιδιά!

Γι αυτό επιλέγεται η τακτική του «όλα ή τίποτα». Αλλά αυτή η τακτική, πέραν του ότι δεν λύνει συνδικαλιστικά προβλήματα -εάν υπάρχουν κάποιοι στο σωματείο του «Ιπποκράτη» που ενδιαφέρονται γι αυτά- επιπροσθέτως δεν είναι ανεκτή και από την κοινωνία, καθώς ο Έλληνας φορολογούμενος ενδιαφέρεται να λειτουργήσει σωστά το ίδρυμα, χωρίς τα τσαλίμια και τις «κορδέλες» τις συνδικαλιστικές ή εργατοπατερίστικες!

Τα μαθαίνει η κοινωνία, που είναι έξω από το ίδρυμα και όταν χρειαστεί να νοσηλευτεί, τότε λειτουργεί  υπό την επίδραση των όσων έγινε κοινωνός από τις αντικοινωνικές συμπεριφορές του κάθε εργατοπατέρα! Και πως να βρεθεί κοινός τόπος και συνεργασία συγκενών ασθενών και νοσηλευτικού προσωπικού ή ιατρικού;


Την άποψη ότι το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων «Ιπποκράτης» δεν τον ενημέρωσε για το πρόβλημα με τα κλιματιστικά στον τρίτο όροφο του Ταχύρυθμου προκειμένου να λυθεί το θέμα, αλλά προτίμησε να το δώσει πρώτα στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, (σ.σ.: τα τσαλίμια και οι κορδέλες που αναφέρονται πιο πάνω) εξέφρασε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», Θόδωρος Σερεμέτης. 

Μάλιστα ο κ. Σερεμέτη είπε ότι ο ίδιος γνώριζε αντίστοιχο θέμα που είχε προκύψει στο ισόγειο του κτιρίου και το αντιμετώπισε αγοράζοντας θερμαντικά σώματα για να ζεσταίνονται ασθενείς και εργαζόμενοι.

«Είμαι σε γνώση και έχω υπογράψει εδώ και καιρό σχετικές αποφάσεις για να παρθούν κάποια θερμαντικά σώματα για το ισόγειο του κτιρίου, για εξωτερικά ιατρεία, που είχαν πρόβλημα στον κλιματισμό και υπέγραψα να αγοραστούν θερμαντικά. Για τον τρίτο όροφο χτες το έμαθα από το διαδίκτυο και αυτό το θεωρό λάθος.

Εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα αυτό θα έπρεπε να είχε εκφραστεί, είτε με κάποιο αίτημα σε κάποια υπηρεσία, είτε σε μένα απευθείας… Σήμερα έχω ήδη δρομολογήσει να καταγραφεί τι προβλήματα υπάρχουν στον τρίτο όροφο και να δούμε ακριβώς πως θα αντιμετωπιστούν», πρόσθεσε ο κ. Σερεμέτης.

Αυτά, για να ξέρουμε τι συμβαίνει στο ίδρυμα που κάποιοι εξακολουθούν να το θεωρούν... τσιφλίκι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: