ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ε. Αχτσιόγλου: Κλείσιμο αξιολόγησης - Σημείο ισορροπίας

 «Αυτή την στιγμή αναζητούμε ένα σημείο ισορροπίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών» ανέφερε, τονίζοντας ότι «είναι ένα ζήτημα κεντρικό πολιτικό, δεν είναι μόνο ζήτημα ελληνικό, είναι ζήτημα ευρωπαϊκό και σε μεγάλο βαθμό και παγκόσμιο».


«Εμείς αγωνιζόμαστε σκληρά για να κλείσει το δυνατότερο σύντομα η δεύτερη αξιολόγηση, να εμπεδωθεί αυτή η εικόνα σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας που έχει σημειωθεί μέσα στο 2016, χωρίς όμως υποχωρήσεις αρχής στα εργασιακά και χωρίς να προβούμε σε νομοθέτηση νέων μέτρων λιτότητας, για μετά το τέλος του προγράμματος. Αυτές είναι οι δύο βασικές αρχές που θέτουμε σε όλους τους τόνους και περιμένουμε από τα υπόλοιπα μέρη να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να κλείσει γρήγορα αυτή η αξιολόγηση».

Αυτά τόνισε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σε δηλώσεις που έκανε, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε στην Πάτρα με την διοίκηση του εργατικού κέντρου και εκπροσώπους σωματείων. Επίσης, η υπουργός Εργασίας πρόσθεσε σχετικά με την δεύτερη αξιολόγηση, ότι «αυτή την στιγμή αναζητούμε ένα σημείο ισορροπίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών», αφού, όπως τόνισε, «είναι ένα ζήτημα κεντρικό πολιτικό, δεν είναι μόνο ζήτημα ελληνικό, είναι ζήτημα ευρωπαϊκό και σε μεγάλο βαθμό και παγκόσμιο, δεδομένου ότι εξαρτάται από την θέση που θα αποφασίσει να τηρήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: