ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Απειλεί ανοιχτά με απολύσεις, ο Άδωνις εάν έρθει η ΝΔ!

Απειλεί ανοιχτά με απολύσεις, σε περίπτωση που έρθει στην κυβέρνηση η ΝΔ, ο αντιπρόεδρός της Α. Γεωργιάδης, όλους όσους  προσλαμβάνονται σήμερα από την κυβέρνηση για να καλύψουν τις ανάγκες για θέσεις στο Δημόσιο, του οποίου, με ευθύνη των Σαμαροβενιζέλων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, διάλυσαν οι υπηρεσίες, χάριν εξυπηρέτησης της απαίτησης Σόιμπλε. 

Τώρα επικαλείται δήθεν Ευρωπαϊκές Οδηγίες που παραβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να καλύψει ακόμη και τις προσωπικές του ευθύνες ως υπουργός επί κυβερνήσεως Σαμαρά, απειλώντας: «Οι άνθρωποι αυτοί θα χάσουν τις θέσεις τους, όσους νόμους και αν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ».


Συγκεκριμένα μιλώντας σήμερα Τρίτη στο ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας, τόνισε ότι «αν δεν γίνει διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα απολυθούν από τη ΝΔ αλλά από τα Δικαστήρια. Αν γίνει διαγωνισμός δεν θα μπουν τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, ο ίδιος, σημείωσε ότι «το όργιο των προσλήψεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο δεν έχει προηγούμενο. 
Νομιμοποιούν τους συμβασιούχους. Το κάνουν κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός και κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος. Το κάνουν μόνο για να πάρουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων κοροϊδεύοντας τους, γιατί όταν αρχίσουν τα δικαστήρια οι άνθρωποι αυτοί θα χάσουν τις θέσεις τους».

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ, που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: