ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΚ Πάτρας: Ουσιαστική η συνάντηση με την υπουργό



«Συζητήσαμε θέματα που ταλανίζουν την εργατική τάξη και η υπουργός Εργασίας μάς ενημέρωσε για όλες τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της κυβέρνησης, προκειμένου να αποκατασταθούν, τουλάχιστον οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας», είπε η πρόεδρος του ΕΚ Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου (αριστερά).


Έφη Αχτσιόγλου προς ΑΠΕ - ΜΠΕ: «Θέλουμε αδιαμεσολάβητη επαφή με τους εργαζόμενους»




Ε.Κ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



Ουσιαστική χαρακτήρισε την σημερινή συνάντηση με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, «συζητήσαμε θέματα που ταλανίζουν την εργατική τάξη και η υπουργός Εργασίας μάς ενημέρωσε για όλες τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της κυβέρνησης, προκειμένου να αποκατασταθούν, τουλάχιστον οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας».

Όμως, όπως τόνισε, «εμείς πάντα λέμε ότι εκ του αποτελέσματος κρίνονται τα πάντα». Επίσης ανέφερε ότι «εμείς ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην υπουργό για να μπορέσει όλα αυτά τα οποία μας είπε και για τα οποία παλεύει, να γίνουν πραγματικότητα».

Ακόμη, η πρόεδρος του εργατικού κέντρου υπογράμμισε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να είμαστε στους δρόμους, για όλα τα δίκαια αιτήματα, για όλα αυτά τα οποία απασχολούν τους μισθωτούς, τους άνεργους και τους συνταξιούχους».

Αδιαμεσολάβητη επαφή με τους εργαζόμενους

Όσον αφορά στις σημερινές συναντήσεις, η Έφη Αχτσιόγλου είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «θέλουμε να έχουμε μία αδιαμεσολάβητη επαφή με τους εργαζόμενους, επικοινωνούμε τις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας, αλλά κυρίως ακούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι».
Πιστεύουμε πρόσθεσε «ότι μέσα από μία συντονισμένη προσπάθεια από εδώ και εμπρός, θα μπορούμε να δίνουμε και λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να μοιάζουν μικρά, αλλά είναι καθοριστικά για την καθημερινότητα των πολιτών».


ΕΚ Μεσολογγίου: Πρώτη φορά έρχεται υπουργός Εργασίας 


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Μεσολογγίου Σπύρος Πλάκας, είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «για πρώτη φορά έρχεται υπουργός Εργασίας για να ακούσει τα προβλήματα των εργαζομένων, της περιγράψαμε την κατάσταση που υπάρχει και θέσαμε το ζήτημα που έχει προκύψει με το κλείσιμο του παραρτήματος επιθεώρησης εργασίας, που έγινε το 2013».

Ακόμη, όπως είπε, «της θέσαμε τα ζητήματα της υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των ομαδικών απολύσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: