ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Στην Κρήτη σήμερα κια αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Δευτέρα και  αύριο Τρίτη (21 και 22 Οκτωβρίου) θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 


Παράλληλα λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή, η επίσκεψη τους άλλους δύο νομούς του νησιού θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί το Κολυμπάρι, τις Μουρνιές, και το Καψόδασος Σφακίων. Στις Μουρνιές και στο Καψόδασος Σφακίων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει μέρος σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με τους πολίτες.


Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί  τα Σελλιά, το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση και το Ρέθυμνο.

Το βράδυ στις 19.00 στην Πλατεία Σοχώρας στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: