ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Επικρίνεται η «στημένη» δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ



Γ. Βαρεμένος: Στάμπα ακραίων πολιτικών από τη ΝΔ, παλινδρομούμε στο δεύτερο μνημόνιο

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανία του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για τη στάση της στο προσφυγικό αλλά και στην εξωτερική πολιτική, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση «φέρνει την στάμπα ακραίων πολιτικών».

 
«Ο κόσμος θα δει τους μισθούς του να συμπιέζονται λες και παλινδρομούμε προς το δεύτερο μνημόνιο, ενώ έχουμε βγει από τα μνημόνια» δήλωσε ο Γιώργος Βαρεμένος αναφερόμενος στη ψήφιση του «αναπτυξιακού» νομοσχεδίου.


«Η κυβέρνηση στο προσφυγικό παραπλάνησε συνειδητά τον ελληνικό λαό στα πλαίσια μιας τοξικής εκστρατείας. Ήξερε την ουσία του προβλήματος, την οποία είπε μετεκλογικά, δηλαδή οι γεωπολιτικοί λόγοι. Πριν τις εκλογές έλεγε ότι τους πρόσφυγες και τους μετανάστες του έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Ήρθε να χαλάσει και να γκρεμίσει ό,τι μηχανισμό βρήκε, ενώ κατήργησε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Από 5.500 ανθρώπους στη Μόρια, την πήγαν 12.500. Η ΝΔ πυροδοτούσε τις τοπικές κοινωνίες με αρρωστημένο τρόπο».

Παράλληλα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κύρτσος φάνηκε προβληματισμένος για την τακτική της ΝΔ έναντι του προσφυγικού.

Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης δέχτηκε ότι υπάρχουν στημένες δημοσκοπήσεις, αναφερόμενος σε αυτήν του ΣΚΑΪ και άλλες.

Όσον αφορά τις εξελίξεις με τη Βόρεια Μακεδονία, ο Γ. Βαρεμένος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την αδράνεια της ΝΔ. «Τι κάνει η κυβέρνηση την ώρα που συγκλονίζεται η περιοχή από εξελίξεις; 

Έχουμε εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία, στα Βαλκάνια και αμολάει αετό. Είναι δέσμια της αρρωστημένης προεκλογικής ρητορικής» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: