ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Σία Αναγνωστοπούλου από τα Καλάβρυτα για τη ρηματική διακοίνωση


Το μήνυμα που έστειλε από τα Καλάβρυτα η αναπληρώτρια τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι για το κόμμα το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων δεν έχει κλείσει.
 
Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα παρευρέθηκε χθες η αναπληρώτρια τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα, αφού ευχήθηκε στο ελληνικό έθνος και σε όλα τα έθνη που πολέμησαν και αντιστάθηκαν εναντίον του ναζισμού και του φασισμού, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με όλα τα προοδευτικά κόμματα της Γερμανίας τα οποία έχουν ταχθεί με το μέρος της Ελλάδας, τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: