ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Να τι θα ρωτούσε ο Π. Πολάκης το Φρουζή της Novartis

Κρατώντας στα χέρια τα έγγραφα που στοιχειοθετούν το σκάνδαλο του φαρμάκου.

Που βρήκε το 1 εκατομμύριο ευρώ μετρητά στο σπίτι του: Πώς είχε τη φαεινή ιδέα να ξεφορτωθεί τα ομόλογα που είχε ως φαρμακευτική, λίγες μέρες πριν γίνει το κούρεμα του PSI; Που το βρίσκει το θάρρος και απευθύνεται στον Άδωνι σα να είναι ο τελευταίος κλητήρας της εταιρείας του;


Μερικές από τις ερωτήσεις που θα έκανε στον πρώην ισχυρό άντρα της Novartis Φρουζή, αν δεν τον εξαιρούσαν από την Προανακρτική αποκάλυψε στο Kontra Chanell και τον Γ. Μελιγγώνη ο Παύλος Πολάκης. 

Ερώτηση 1η: «Που βρήκε το 1 εκατομμύριο ευρώ μετρητά στο σπίτι του, τα οποία και καλά έδωσε σε κάποιο συγγενή του να του τα κρατά, την επόμενη μέρα που μπήκε η κ. Ράικου στο σπίτι του και έκανε κατάσχεση; Από πού τα βρήκε; Και μετά τους έκανε και μήνυση (στον συγγενή) γιατί του τα φάγανε απ’ ότι φαίνεται.» θα ήταν μία από τις δεκάδες ερωτήσεις που θα έθετε όπως αποκάλυψε ο πρώην αν. υπουργός Υγείας.

Ερώτηση 2η: «Πώς είχε τη φαεινή ιδέα να ξεφορτωθεί τα ομόλογα που είχε ως φαρμακευτική, λίγες μέρες πριν γίνει το κούρεμα του PSI; Πως του ήρθε δηλαδή; Τόσο μεγάλος χρηματιστής ήταν που κατάλαβε ότι θα τα κουρεύανε και τα πούλησε πριν και έχασε 2% αυτός και οι άλλοι έχασαν 20 και 50%;»

Ερώτηση 3η: «Ή που το βρίσκει το θάρρος και απευθύνεται στον Άδωνι σα να είναι ο τελευταίος κλητήρας της εταιρείας του; Κάνε αυτό, κάνε εκείνο, βοήθα τον γενικό εκείνο… που υπάρχει έγγραφο που ο Γεωργιάδης δεν παραδεχόταν ότι υπήρχε και στην Ελβετική Τηλεόραση το παραδέχθηκε».

 

"Δούρειος Ίππος ο Μανιαδάκης"


"Δούρειο Ίππο" χαρακτήρισε τον Μανιαδάκη ο Παύλος Πολάκης. «Φαίνεται ότι ήταν ο Δούρειος Ίππος της ιστορίας. Αυτός πήγε και έγινε από μόνος του προστατευόμενος μάρτυρας και μετά ήταν σε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης με τους άλλους πολιτικά εμπλεκόμενους μαθαίνοντας τι συμβαίνει στην Δικαιοσύνη και πηγαίνοντας μηνύματα στους άλλους. Ήδη είδε το φως της δημοσιότητας έγγραφο των Εισαγγελέων Διαφθοράς.

Μάλλον είχαν πει στον Θ. Πλεύρη ότι ήταν γνωστό το θέμα του καφέ με τον Μανιαδάκη και με άλλο δικηγόρο. Ο κ. Πλεύρης έχει υπογράψει ως πληρεξούσιος του κ. Γεωργιάδη αγωγή κατά της Novartis και αν για μένα υπάρχει θέμα μεροληψίας που αποκάλυψα τις πομπές του για τον κ. Πλεύρη δεν υπάρχει;

«Υποκρισία και χουντικής λογικής κατασκεύασμα έκαναν σήμερα οι βουλευτές της πλειοψηφίας μαζί με τον κ. Κεγκέρογλου συνοδοιπόρο του Σαμαρά, την περίοδο 2012 – 2014» είπε κλείνοντας ο Παύλος Πολάκης.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: