ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Πολιτικά υποκινούμενη αλλά και τερατωδώς άστοχη χρήση της ιστορίας

Ο Δημ. Τζανακόπουλος για το επετειακό μήνυμα  από την Ν. Κεραμέως προς τους εκπαιδευτικούς

Το μήνυμα της υπουργού παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς για την 28η Οκτωβρίου, σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σημειώνοντας ότι αναδεικνύει ταυτόχρονα την βαθιά ιστορική της αγνοία αλλά και ασύγγνωστη αβελτηρία ενώ καταλήγει δηκτικά "αν η κα Κεραμέως είναι παράδειγμα αριστείας τότε να με συγχωρείτε αλλά προτιμώ την κλήρωση" 


Αναλυτικά η δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου:

Το μήνυμα της υπουργού παιδείας για την 28η Οκτωβρίου αναδεικνύει ταυτόχρονα την βαθιά ιστορική της αγνοία αλλά και ασύγγνωστη αβελτηρία.

Κατά την κα Κεραμέως ο Β´ ΠΠ δεν είχε ξεκινήσει το 1940, στη χώρα δεν εισέβαλαν οι φασίστες του Μουσολίνι, ούτε αργότερα οι Ναζί.

Μακάρι να ζούσαν περισσότεροι από εκείνη τη γενιά σήμερα ώστε να ενημερώνονταν από την Υπουργό Παιδείας ότι δεν πολέμησαν το φασισμό και το ναζισμό αλλά κάποιες αόριστες δυνάμεις βίας και μίσους. Και με κάποιο τρόπο που η ίδια μόνο κατανοεί ο αγώνας τους στέλνει σήμερα μήνυμα κατά του λαϊκισμού.

Πολιτικά υποκινούμενη αλλά και τερατωδώς άστοχη χρήση της ιστορίας με το αποτέλεσμα να γίνεται γκροτέσκο.

Αν η κα Κεραμέως είναι παράδειγμα αριστείας τότε να με συγχωρείτε αλλά προτιμώ την κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: