ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες




«Της αρέσει να είναι το πρόβλημα. Σιχαίνεται τις καλές λύσεις η ΝΔ» σχολιάζει ο Ν. Κοτζιάς!


 Κάλεσμα στην κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να έχει το ρόλο του παρατηρητή των εξελίξεων και να παρέμβει πρωταγωνιστικά αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, ώστε να επανεκκινήσει η ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

«Σήμερα 29 Οκτωβρίου πού βρίσκεται ο κ. Ζάεφ; Είναι στη Ρώμη γιατί τον έχει καλέσει η ιταλική κυβέρνηση, η οποία έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να επανεκκίνησει την ενταξιακή διαδικασία της γειτονικής χώρας. Γιατί αναλαμβάνει αυτήν την πρωτοβουλία η ιταλική κυβέρνηση και όχι η ελληνική;» διερωτήθηκε ο Αλ. Χαρίτσης μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και συμπλήρωσε:

«Να αναληφθούν πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που πολλές φορές δυσκολεύεται να πει και το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας για να επανεκκινήσει η ενταξιακή πορεία».

Σημείωσε επίσης ότι η ενταξιακή πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κάτι που είναι απολύτως προς το συμφέρον της Ελλάδας, γιατί όπως λέει και ο Ζόραν Ζάεφ, υπάρχουν άλλοι που εποφθαλμιούν.

Ο Νίκος Κοτζιάς σχολιάζει:

«Η ΝΔ υπονομεύει συνειδητά τη Συμφωνία Πρεσπών. Την ερμηνεύει, χωρίς να τη μελετά, με τρόπο που η ακροδεξιά στη Βόρεια Μακεδονία δεν το ήλπιζε ούτε στα πιο άγρια της όνειρα.
Σχεδιασμένα η ΝΔ παραιτείται από κατακτήσεις της Συμφωνίας.
Της αρέσει να είναι το πρόβλημα. Σιχαίνεται τις καλές λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: