ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ειδήσεις από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας



Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος συναντήσεων του Α. Φίλια για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1921

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στην Πάτρα, ο κύκλος επαφών που πραγματοποίησε με Δημάρχους και εκπροσώπους Δήμων ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Βοηθός Περιφερειάρχη για τον Συντονισμό των Εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, Ανδρέας Φίλιας.
Ο κ. Φίλιας ανέπτυξε τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων με διασπορά στο χώρο και το χρόνο και κάλεσε τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να καταθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους ως τα τέλη Νοεμβρίου, προκειμένου στη συνέχεια να καταρτιστεί ο πρώτος σχεδιασμός για την προετοιμασία του εορτασμού «Δυτική Ελλάδα 2021».

Η γεωργία ακριβείας και στον ελαιοκομικό τομέα
Η γεωργία ακριβείας και οι εφαρμογές της στον ελαιοκομικό τομέα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, με στελέχη της εταιρίας «Οικοανάπτυξη», στην Πάτρα.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η πορεία του ερευνητικού έργου με τίτλο «Ανάπτυξη μιας Πρότυπης Υπηρεσίας Γεωργίας Ακριβείας για την Ελαιοκαλλιέργεια», που υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Ελλάδα 2014-2020 – RIS3.
Το έργο περιλαμβάνει έρευνα και δράσεις σε 6.000 στρέμματα ελαιώνων στις Π.Ε. Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στους Δήμους Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας
Νέες επαφές με Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας, και ειδικότερα της Π.Ε. Αχαΐας, είχε χθες Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε αρχικά τον Δήμο Ερυμάνθου, όπου έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο, Θεόδωρο Μπαρή και τους συνεργάτες του.
Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, όπου ακολούθησε άλλη σύσκεψη εργασίας με τον Δήμαρχο, Σπύρο Μυλωνά και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Συνάντηση Σακελλαρόπουλου  με το προσωπικό της ΠΕ Ηλείας
Συνεχίζοντας την επικοινωνία με το προσωπικό και τους Διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζόμενους της Π.Ε Ηλείας, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στο Διοικητήριο ΠΕ Ηλείας.
Συζητώντας με τους εργαζομένους επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το πρώτο μέλημα της Περιφερειακής Αρχής, είναι η βελτίωση της θέσης της, έναντι της κοινωνίας. Παράλληλα, ζήτησε να ενημερωθεί ενδελεχώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Συνάντηση με τους διευθυντές, το προσωπικό και τους επόπτες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Αχαΐας είχε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.
Ο κ. Σακελλαρόπουλος αναγνώρισε τη διάθεση για προσφορά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας του προσωπικού, ενώ παράλληλα συζήτησε μαζί τους για τις επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται στις καθημερινές συναλλαγές με το κοινό, σε συνάρτηση με την εφαρμογή της υγειονομικής και της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, εστιάζοντας στο έργο του Επόπτη Δημόσιας Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: