ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ν. ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστος ο Φασισμός για την Κεραμέως!

Από την επίσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας και της Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στο λόφο του Καπή όπου και τοποθετήθηκε πανό με το μήνυμα ''Ποτέ ξανά φασισμός''.

«Η διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων χρησιμοποιείται από την κ. Κεραμέως, με στόχο να ικανοποιήσει το ακροδεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας και να ταυτίσει το ελληνικό έθνος με μία μεταφυσική ανωτερότητα»

«Η μνήμη και η ιστορία δεν είναι εργαλεία για πολιτικά παιχνίδια και προπαγάνδα. Είναι το όπλο μας για τις μάχες που έρχονται, για να οικοδομήσουμε την κοινωνία των αναγκών μας, που θα έχει στον πυρήνα της τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Αλληλεγγύη», αναφέρει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κριτικάροντας το μήνυμα της υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως. Το μήνυμα στο οποίο ούτε μία λέξη δεν ακούγεται για «εθνικοσοσιαλισμό», «φασισμό», «ναζί».

Διαβάστε το μήνυμα της Νεολαίας:





Η δήλωση της Ν. Κεραμέως για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου αποτελείται από 306 λέξεις. Καμία από αυτές δεν ήταν «εθνικοσοσιαλισμός», «φασισμός», «ναζί». Για την Υπουργό, στην Ελλάδα δεν εισέβαλαν τα στρατεύματα του άξονα, αλλά οι δυνάμεις «του λαϊκισμού», τις οποίες οι Έλληνες αντιμετώπισαν χάρη στην ‘‘έμφυτη τάση του λαού να συσπειρώνεται γύρω από ένα στόχο’’.
Η διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων χρησιμοποιείται από την κ. Κεραμέως, με στόχο να ικανοποιήσει το ακροδεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας και να ταυτίσει το ελληνικό έθνος με μία μεταφυσική ανωτερότητα.
Ωστόσο, η μνήμη και η ιστορία δεν είναι εργαλεία για πολιτικά παιχνίδια και προπαγάνδα. Είναι το όπλο μας για τις μάχες που έρχονται, για να οικοδομήσουμε την κοινωνία των αναγκών μας, που θα έχει στον πυρήνα της τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: