ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ο Α. Γεωργιάδης έφερε ένα νομοσχέδιο Φρανκενστάιν

Για ένα αντιαναπτυξιακό νομοσχέδιο Φρανκενστάιν έκανε λόγο ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουλή.

«Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τοποθετήθηκαν, ο κ. Μητσοτάκης ήρθε μόνο να ψηφίσει το τέλος. Ο αρχηγός της κυβέρνησης δεν έρχεται να μιλήσει ενώ η ανάπτυξη είναι το πρώτο τους αφήγημα. Πώς γίνεται αυτό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.

Όπως είπε, η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει σε έκθεσή της ότι το νομοσχέδιο θα μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων. «Ξέρετε καμία χώρα να αναπτύσσεται ενώ μειώνονται οι μισθοί; Ταυτόχρονα σβήνονται σκάνδαλα της αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που δεν είναι αναπτυξιακό. Ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι μία χώρα να χάνει τον αναπτυξιακό της δρόμο;» ανέφερε ο Σ. Φάμελλος.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζης

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει μια παλαιοκομματική τακτική που είχε παραδοσιακά η συντηρητική παράταξη και η οποία θέλει τη χώρα να βαδίζει όχι με βάση ένα στρατηγικό σχέδιο αλλά με βάση την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων» τόνισε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Οι Αταίριαστοι» ο Χρήστος Σπίρτζης. 

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε πως: «στον – ο Θεός να τον κάνει – αναπτυξιακό νόμο δεν είδαμε να προκρίνονται συγκεκριμένοι τομείς, όπως οι υποδομές για παράδειγμα, είδαμε φωτογραφίες συγκεκριμένων επιχειρηματιών και των δραστηριοτήτων τους» ενώ σχολίασε ότι: «Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν μία νέα πάθηση, την "αδωνίαση". Όταν σταματάει η επικοινωνιακή τακτική και υπάρχουν συγκεκριμένα επιχειρήματα, θυμούνται την προεκλογική ατζέντα και μετά συνεχίζουν, όπως έκαναν επί 4,5 χρόνια, να πετάνε τη λάσπη στον ανεμιστήρα».



Η αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου

Το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο είναι το ξεκίνημα για να ξανάρθει ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας στο Δημόσιο, οι δικοί τους φίλοι, φοβάμαι μην βρεθούμε πάλι στην ίδια κατάσταση, αυτή στην αρχή της κρίσης και αυτήν που αναλάβαμε ως κυβέρνηση, είπε η αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.

Ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός

Αντιαναπτυξιακό χαρακτήρισε τον αναπτυξιακό νόμο της κυβέρνησης μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, υποστηρίζοντας ότι γυρίζει την χώρα σε αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος.

«Σε πολιτικές οι οποίες στηρίζουν την ανάπτυξη όπως την νοεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για λίγους και ημέτερους. Η κυβέρνηση στοχεύσει στην εσωτερική υποτίμηση και στη μείωση των μισθών, στην κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, στη νόθευση του ανταγωνισμού μέσω ειδικών οικονομικών ζωνών. Επιστρέφει σε μνημονιακές διατάξεις χωρίς μνημόνιο. Ορισμένες από τις διατάξεις θα τις ζήλευε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αυτά που ψηφίστηκαν χθες, ειδικά στα εργασιακά ζητήματα ήταν αυτά που ζητούσε το ΔΝΤ, και το πήγαν ακόμα παραπέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: