ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Μαρκόπουλος: Είμαστε νεοδημοκράτες, όχι χουντοκράτες


«Ραγκούσης: Άνοιξαν την κερκόπορτα ώστε κάθε πλειοψηφία μελλοντική να μπορεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της μειοψηφίας και μόνο όπως έκανε η χούντα, να ανεβοκατεβάζει μέλη»

Προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης της Ν.Δ. στην λειτουργία της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε ο Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας την εξαίρεση Δ. Τζανακόπουλου - Π. Πολάκη από την προκαταρκτική επιτροπή.


«Αυτό που έγινε δεν είναι ένα απλό θέμα, είναι μείζον ζήτημα για τη λειτουργία της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Έχουμε υποχρέωση ως αξιωματική αντιπολίτευση όχι απλώς να υπερασπιστούμε τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο, αλλά και να κλείσουμε την κερκόπορτα που άνοιξαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην ΕΡΤ1.


Όπως σημείωσε, «άνοιξαν την κερκόπορτα ώστε κάθε πλειοψηφία μελλοντική να μπορεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της μειοψηφίας και μόνο όπως έκανε η χούντα, να ανεβοκατεβάζει μέλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 
 Τριγμούς στο ΚΙΝΑΛ από την συμπόρευση με την ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: