ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Πορείες στη Θεσσαλονίκη κατά του αναπτυξιακού

Συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και πορεία διαμαρτυρίας για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, με κατάληξη στο ίδιο σημείο, πραγματοποίησαν απόψε, μέλη του ΠΑΜΕ.


Η κεντρική ομιλήτρια της συγκέντρωσης, πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών νόμου Θεσσαλονίκης, Νεκταρία Παπαδούλη, το χαρακτήρισε 'πολυνομοσχέδιο - σκούπα' για τα εργασιακά και τους μισθούς, καταγγέλλοντας και τις ρυθμίσεις του για τον συνδικαλισμό και πρόσθεσε:

«Τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη μαχητικότητα και αποφασιστικότητα ενάντια στο κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο, διεκδικώντας σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής».

Ξεχωριστή συγκέντρωση στην Καμάρα πραγματοποίησαν «πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα» και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ΛΑΑΑΣ, ΟΚΔΕ, κ.α.), ενώ στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι το Διοικητήριο.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: