ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Παύλος Πολάκης: Δεν αναγνωρίζουμε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα


Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel έκανε λόγο για «πρωτοφανή  απόφαση στα κοινοβουλευτικά χρονικά» -  Εξαιρούν «όσους δε γουστάρουν»
«Σήμερα είχαμε χουντικής έμπνευσης και υλοποίηση απόφασης της πλειοψηφίας της προανακριτικής και συγκεκριμένα της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά μαζί με τον κ. Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ. 

Αποφάσισαν να εξαιρέσουν εμένα και τον Δ.Τζανακόπουλο από την Επιτροπή», τόνισε ο Παύλος Πολάκης για την Προκαταρκτική στην υπόθεση Novartis. 

«Πρωτοφανής απόφαση για τα κοινοβουλευτικά χρονικά διότι δεν υπάρχει απόφαση Επιτροπής, που η πλειοψηφία να εξαιρεί τα μέλη της μειοψηφίας δηλαδή να βγάλει αυτούς που δεν γουστάρει για να ορίσει τη σύνθεση της Επιτροπής. Εδώ έχει εφαρμογή ο Κώδικας της Βουλής που λέει ότι Εξεταστικές Προανακριτικές ορίζονται με διαπιστωτική πράξη του Προέδρου της Βουλής μετά από πρόταση των κοινοβουλευτικών ομάδων».


«Αποφάσισαν να εξαιρέσουν εμένα και τον Τζανακόπουλο από την Επιτροπή διότι εγώ δήλωσα ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες ήταν στελέχη της Novartis κάτι που είχε γραφτεί τρεις και έξι μήνες από τότε που το δήλωσα και τον Τζανακόπουλο επειδή πήγε να δει την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».


"Θέλουν να συγκαλύψουν την ουσία του σκανδάλου Novartis"

Παράλληλα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημείωσε ότι η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ «το κάναν αυτό επειδή είμαστε γνώστες της υπόθεσης, επειδή θέλουν να συγκαλύψουν την ουσία του σκανδάλου Novartis, που μόνο από τη φαρμακευτική δαπάνη ο ελληνικός λαός πλήρωσε 32,3 δισ. ευρώ παραπάνω από αυτά που θα έπρεπε να πληρώσει και για να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς που συνεχίζουν τις έρευνες».

"Εμείς δεν νομιμοποιήσαμε την απόφαση αυτή. Δεν συμμετείχαμε καν στην ψηφοφορία. Δεν ψηφίσαμε ούτε λευκό, ούτε παρόν, ούτε τίποτα. Θα συνεχίσουμε να παριστάμεθα στις εργασίες της Προανακριτικής. Δεν θα αναγνωρίσουμε ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα" τόνισε ο κ. Πολάκης.

"Μας βάφτισαν μάρτυρες" - "Ζήσαμε χουντικές στιγμές"

Ενώ κανείς δεν μας έχει καλέσει από τους Εισαγγελείς που ερευνούν την καταγγελία του Σαμαρά ότι ο Παπαγγελόπουλος οργάνωσε σκευωρία, μία σκευωρία που δεν έχει φυσικό αυτουργό πως θα έχει ηθικό;

Προσχηματικά λένε ότι θα μας καλέσουν ως μάρτυρες ενώ δεν έχουμε καταθέσει εμείς ως μάρτυρες στην υπόθεση αυτή, σε μια προσπάθεια να μας εξαιρέσουν και να πουλήσουν έναν πολιτικό τσαμπουκά ότι εμείς αποφασίζουμε και διατάσσουμε. Πραγματικά ζήσαμε χουντικές στιγμές αλλά είχαν την κατάλληλη απάντηση.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: