ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Όχι στις κεραίες του καρκίνου, δίπλα στα μικρά παιδιά μας» λένε οι κάτοικοι των Ζαρουχλεΐκων

Πάλι σε πρόβλημα μπροστά βρίσκονται οι μικροί μαθητές του 67ου Δημ. Σχολείου Πατρών (φωτογραφία) που εκτός από την διδαχή  τους μέσα σε ανθυγιεινά κοντέινερ έχουν να αντιμετωπίσουν και τον καρκίνο κεραίας κινητής τηλεφωνίας που "ξεφύτρωσε" μέσα σε μία νύχτα!



Ξεκινούν κινητοποιήσεις από την Παρασκευή 20 Μαρτίου για την αποξήλωση κεραίας που «ξεφύτρωσε» στην πλατεία Μενελάου

Σε κινητοποίηση για  την αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που στήθηκε εν μία νυκτί, σε απόσταση λιγότερη των εκατό μέτρων από δύο δημοτικά σχολεία, το 67ο και το 24ο, στα Ζαρουχλέικα Πάτρας, βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 20 Μαρτίου.


Σε σχετική κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των παραπάνω Σχολείων, όπως και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γλαύκου, καθώς και Επιτροπής Κατοίκων αναφέρονται τα παρακάτω:

«Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στην οδό Δημητρίου Παπατσώρη, επί της πλατείας Μενελάου, αυτόπτες μάρτυρες παρατήρησαν ότι μία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προέβη στην τοποθέτηση κεραίας, σε ταράτσα οικίας. 

Θεωρούμε ότι ενέργειες σαν την ανωτέρω ενέχουν σοβαρότατους κινδύνους για την δημόσια υγεία και ειδικότερα για τους μικρούς μαθητές, λόγω της ύπαρξης σχολικών μονάδων στην περιοχή, σε απόσταση μόλις εκατόν μέτρων.

Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση της κεραίας από τον συγκεκριμένο χώρο, καθώς και την αποτροπή τοποθέτησή της σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Καλούμε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να λάβουν θέση και να συμπαρασταθούν στις κινητοποιήσεις της περιοχής, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 20-3-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.30 στο χώρο της πλατείας Μενελάου.

Σημειωτέον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν κινητοποιήσεις στην περιοχή για κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχουν και άλλες κεραίες στην περιοχή οι οποίες είναι σε λειτουργία.
Η κοινή απόφαση για κινητοποίηση πάρθηκε μετά από συνέλευση που έγινε στο Νότιο Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων, παρουσία όλων των εκπροσώπων της περιοχής, την 16 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: