ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αλ. Τσίπρας: Είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα στα χρόνια μας


"Μα γιατί κάνατε εκλογές; το λέτε εσείς που ζητάγατε εκλογές επί 3.5 χρόνια; πριν από 6 μήνες από αυτό το βήμα μιλάγατε για 4ο μνημόνιο και σήμερα θέλετε να πείσετε ότι η πορεία της οικονομίας άλλαξε και ως δια μαγείας.
 
Όλα τα μεγάλα επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία περιγράφονται στο προσχέδιο του δικού σας προϋπολογισμού" τόνισε στην δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή. 

"Σας άκουσα επίσης να επέρεστε ότι είστε κεντροδεξιός ηγέτης μιας κεντροδεξιάς η οποία δικαιούται να ομιλεί για τον Ατεντοκούμπο τους μετανάστες αλλά μόλις χθες ο κ. Σιμόπουλος στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι είχαμε στις παρέλασεις Ρομά. Θα τον καταγγείλετε εσείς ως ηγέτης της κεντροδεξιάς;"

"Δεν θα αναφερθώ στον κ. Βορίδη που καταγγέλθηκε μέχρι και από τον δικό σας ευρωβουλευτή κ. Κυμπουρόπουλο". Όμως εσείς δεν ψηφίσατε καν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που έφερε η δική μας κυβέρνηση.

"Είναι υποκρισία αυτό που κάνετε. Εμείς σώσαμε 400.000 ανθρώπινες ψυχές. Εσείς συνδέεται όπως έκανε ο κ. Πέτσας τις αυξημένες περιπολίες με αυξημένα "τραγικά συμβάντα στο Αιγαίο" γιατί όχι διασώσεις;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: