ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ν. Φαρμάκης: Κόντρα στον φασισμό και στο ναζισμό


Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν οι αρχές του Αγρινίου. Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος.

Με την συμμετοχή των αρχών Αγρινίου ο εορτασμός της επετείου στην πόλη - Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος - Αντίστοιχες εκδηλώσεις και στον νομό Αχαΐας

Από το Αγρίνιο, όπου παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα τιμάμε τη γενιά που αγωνίστηκε, πόνεσε και μάτωσε για τη λευτεριά και την πατρίδα, κόντρα στον φασισμό και στο ναζισμό.
Σήμερα όμως τιμάμε και την ενότητα του ελληνισμού. Την εθνική ομοψυχία που κανένας και τίποτα δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο.
Οι Έλληνες είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι.
Και είμαστε ικανοί για όλα όταν είμαστε ενωμένοι.
Χρόνια πολλά!

Αντίστοιχες εκδηλώσεις έγιναν και στον νομό Αχαΐας, όπου, τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησαν η Βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου η οποία  παρ'εστη στις εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα, ο Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Μάρκου ο οποίος παρέστη στις εκδηλώσεις στην Πάτρα και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας και Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Κόντης στο Αίγιο.
 


  


Μήνυμα ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, Δημάρχου Θέρμου Αιτωλ/νιας, Υποψηφίου Προέδρου ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος


Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι μια ημέρα γιορτής και  χαράς για όλους τους Έλληνες. Μια γιορτή ήθους και λεβεντιάς, γιατί περιέχει μηνύματα ομοψυχίας, ιερής συγκίνησης και ευγνωμοσύνης. Είναι αναγκαίο να θυμηθούμε τους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες, που με την θυσία τουςαπλοί άνθρωποι μεταμορφώθηκαν με μιας σε ηρωικές μορφές και δημιούργησαν την εποποιία του 1940.
Από αυτήν την ηρωική πράξη ας αντλήσουμε όλοι μας δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Το έπος του ΄40 και της Εθνικής Αντίστασης μας δείχνουν τι μπορεί να πετύχει ο Ελληνισμός όταν είναι ενωμένος.   Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τις παρακαταθήκες της θυσίας και του αγώνα των προγόνων μας, αλλά και να «επιστρατεύσουμε» ξανά όλες τις αρετές μας, όλες τις δημιουργικές μας δυνάμεις, προς τον δρόμο της προόδου και της ευημερίας του τόπου μας.
Χρόνια Πολλά !
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
Δήμαρχος Θέρμου Αιτωλ/νιας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: