ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Αύριο: Λαμπράκης- Κύπρος: Κοινή Πορεία Ειρήνης


Το οδοιπορικό προς το αναγνωστικό κοινό του βιβλίου του Πάνου Τριγάζη Λαμπράκης- Κύπρος: Κοινή Πορεία Ειρήνης,  συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.00 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΠΗΝ (Μαιζώνος 200, β’ όροφος).

Την σχετική εκδήλωση διοργανώνουν η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο Σύνδεσμος Αχαΐας –Κύπρου Αχαιών Ακτή.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, ο πρώην βουλευτής και πρώην ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης και ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.  Θα αναγνωστεί μήνυμα της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αχαιών Ακτή Τάσος Στασής, ενώ θα μιλήσει και ο συγγραφέας. Παρέμβαση- μαρτυρία θα υπάρξει από τον Γιώργο Μιχαηλίδη, εκ των κορυφαίων στελεχών της Κυπριακής Παροικίας στην Ελλάδα. 

Τον συντονισμό θα κάνει ο  δημοσιογράφος Κώστας Μπουλμπασάκος, ταμίας ΕΣΗΕΠΗΝ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Μορφωτικού Γραφείου της Κυπριακής Πρεσβείας Σπίτι της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: