ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

JOKER: Γίναμε ρόμπες σε όλη την Ευρώπη!



Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τους υπουργούς που κανένας τους δεν αναλαμβάνει ευθύνη, ενώ και ο Κούλης είναι μουγκός!

Γίναμε ρεζίλι πανευρωπαϊκά ως χώρα, ενώ τα παπαγαλάκια  της ΝΔ και όσοι εκ διαφόρων κατευθύνσεων την σιγοντάρουν, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της σύλληψης και κράτησης στο Αστυνομικό Τμήμα 16χρονων, επειδή βρέθηκαν να βλέπουν την ταινία Joger σε κινηματογράφους της Αθήνας.
Όπως υποστηρίζουν νομικοί, ο καθόλα αναχρονιστικός νόμος περί δημοσίων θεαμάτων δεν προβλέπει σύλληψη ανηλίκων γι αυτό το λόγο, αλλά κολλημένοι στον αναχρονισμό τους ακροδεξιοί κύκλοι του βαθέως κράτους προχώρησαν αυθαίρετα, αδιαφορώντας για τους δημοκρατικούς κανόνες. Από την άλλη πλευρά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης δηλώνει ότι θα παραβεί το νόμο και θα πάρει τον 15χρονο γιό του να δουν το έργο!
Ε, πως να μας πάρουν στα σοβαρά στην Ευρώπη;   
Τελικά τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από αυτό το κυβερνητικό φιάσκο;
Στο ερώτημα απαντούν  ανώνυμοι κομματικοί κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ:
Όταν μάθαμε για αυτή την είδηση, όλοι πιστέψαμε ότι μάλλον θα είναι κάποιο αστείο, κάποιο ψέμα. Δυστυχώς όμως δεν ήταν ούτε αστείο, ούτε ψέμα. Δυστυχώς ήταν πραγματικότητα.
Προσπάθησαν την άλλη μέρα να το αποσιωπήσουν.
Αρχικά είπαν ότι πρόκειται για fakenews. Μετά είπαν ότι πρόκειται για κάποιους γονείς οι οποίοι τσακώθηκαν και φώναξαν την αστυνομία.
Μετά είπαν ότι το υπουργείο Πολιτισμού ευθύνεται γιατί κάποιοι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού κάλεσαν την αστυνομία.
Μετά βγήκε η Μενδώνη και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Πολιτισμού αλλά η αστυνομία.
Μετά βγήκε ο Χρυσοχοΐδης και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά το υπουργείο Πολιτισμού.
Μετά όλοι μαζί συμφωνήσαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή είναι η πραγματικότητα! Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη χώρα, ακόμα και για τα ευτράπελα που δημιουργεί η νέα κυβέρνηση.
Ωστόσο, εδώ πρέπει να προβληματιστούμε. Πρέπει να προβληματιστούμε, γιατί έχουμε ένα κρούσμα ακραίου νεοσυντηρητισμού που μας γυρνάει στη δεκαετία του 50. 
Και δεν είναι το μόνο κρούσμα ακραίου νεοσυντηρητισμού. Απλά αυτό τους εκθέτει. Τους εκθέτει διότι παρά το γεγονός ότι τα συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν θα  τους εκθέσουν ενδεχομένως ποτέ, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δυστυχώς έχουμε γίνει ρεζίλι – είναι ένα από τα θέματα που έπαιζε ως κεντρικά το Euronews – ότι στην Ελλάδα, στη συγκεκριμένη ταινία, λένε ότι στείλανε σε ένα συγκεκριμένο κινηματογράφο καμιά δεκαριά ένστολους να μπαίνουν μέσα και να τρομοκρατούν γονείς και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: