ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Κούλογλου: Είναι παιχνίδια του Μακρόν με τη Γερμανία

Αναφορά στο βέτο του Γάλλου Προέδρου
 
Την άποψη ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν, δεν έδωσε το «στοιχειώδες» πράσινο φως στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Β. Μακεδονία και την Αλβανία, επειδή «παίζει παιχνίδια» με τη Γερμανία, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Δίαυλος Ροδόπης». 


Ο Σ. Κούλογλου τόνισε ότι όλες οι πολιτικές ομάδες, ακόμα και οι ευρωβουλευτές του Renew Europe, άσκησαν πολύ αυστηρή κριτική στο Μακρόν. Πρόσθεσε, ότι «έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων» σημαίνει την αρχή μιας μακροχρόνιας διαδικασίας για τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες στην ΕΕ και πως η Β. Μακεδονία και η Αλβανία είναι έτοιμες για την έναρξη της διαδικασίας αυτής, μετά από τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που έχουν εφαρμόσει. «Μίλησα στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, εκ μέρους της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και είπα ότι ζητάμε από φτωχές χώρες, όπως η Β. Μακεδονία και η Αλβανία να κάνουν συνεχώς θυσίες και μεταρρυθμίσεις και αυτές προχωρούν με όραμα την ευρωπαϊκή ένταξη.», είπε ο κ. Κούλογλου.
 
Ειδικότερα για τη Β. Μακεδονία, ο Σ. Κούλογλου είπε ότι «ο Ζάεφ πήγε κόντρα στους εθνικιστές της χώρας του, έκανε μια θαρραλέα κίνηση και υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών και αντί να τον ανταμείψουμε γι’ αυτή τη στάση, τον ρίχνουμε σε ένα πολιτικό χάος και αδιέξοδο το οποίο προκάλεσε κυρίως η άρνηση του Μακρόν να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι  με την εξαίρεση της ακροδεξιάς και των νεοναζί, όλες οι πολιτικές ομάδες της Ευρωβουλής, εξήραν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: