ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Το αλισβερίσι πάει σύννεφο στα παιδιά της Αλλαγής!

Πρόεδρος στον φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Αχαΐας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος – Ενόχληση Πελετίδη

 

 

Πρόεδρος στα Απορρίμματα Αχαΐας ο Γρ. Αλεξόπουλος με αντίδραση Πελετίδη - Πρόεδρος και ο Σπηλιόπουλος στον ΟΣΕ



Νέος πρόεδρος του  Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Αχαΐας εξελέγη την Τρίτη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Το γεγονός προκάλεσε την ενόχληση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος εξέδωσε και σχετική δήλωση, με την οποία υποστηρίζει ότι: Είναι προφανές ότι η προκλητική αγνόηση των (προτάσεων Πελετίδη) προϋποθέτει την ύπαρξη άλλων, σημαντικότερων γι’ αυτούς επιλογών, που θα φανούν το επόμενο διάστημα!

Σημειώστε ότι στο ίδιο πνεύμα ομοψυχίας(!!!!!) διορίστηκε πρόεδρος στον ΟΣΕ ο συνεργάτης του κυρίου Αλεξόπουλου στην ΠΔΕ, ο κ. Σπηλιόπουλος, ενώ φίλα προσκείμενοι στο ΚΙΝΑΛΛ μιλούν για αλισβερίσι μεταξύ αυτού και της ΝΔ. Αλεξόπουλος και Σπηλιόπουλος προέρχονται από την ίδια πολιτική μήτρα του παλιοπυ ΠΑΣΟΚ!

Ο σημερινός επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων και πρώην πρόεδρος της ΤΕΔ Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, εξελέγη πρόεδρος  μετά από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του φορέα. 

Αυτό ενόχλησε τον Δήμαρχο Πατρέων, που συνηθισμένος στην μονοκομματική διαχείριση των δημοτικών ζητημάτων, βρέθηκε προ νέου γεγονότος με δεδομένη την ισχύ της απλής αναλογικής, που επιβάλλει τις συνεργασίες.

Αποτέλεσμα ήταν να μην κάνει δεκτή την απόφαση  και να αποχωρήσει ο δήμαρχος και οι εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής από τη διαδικασία, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αναφέρει για το θέμα τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στη σημερινή συνεδρίαση του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Αχαΐας για την εκλογή του Προέδρου και της Εκτελεστικής Επιτροπής πρότεινε με βάση την κοινή λογική, ο πρόεδρος να προέρχεται από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας, που φιλοξενεί το χώρο διαχείρισης απορριμμάτων. Ο αντιπρόεδρος από τη Δημοτική Αρχή Πάτρας, που είναι ο μεγαλύτερος Δήμος του Νομού. Στην Εκτελεστική Επιτροπή να συμμετέχει ως μέλος η Δημοτική Αρχή του Αιγίου, που είναι ο δεύτερος σε μέγεθος Δήμος και οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων Δήμων. Αυτή η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα έβαζε τα θεμέλια της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας να λυθεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Νομό μας.

Αντ’ αυτού, ο Πρόεδρος που ορίζεται δεν προέρχεται από τη Δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας, αλλά είναι ο επικεφαλής Δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων. Αυτή η επιλογή παραγνωρίζει, περιφρονεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών και την κρίση του πατραϊκού λαού, ο οποίος με συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε ποιος θα διαχειρίζεται όλα τα σοβαρά προβλήματα της πόλης του.

Επειδή δεν μπορούμε να συνεργήσουμε σ’ αυτή την απαράδεκτη επιλογή, αποχωρούμε από τη συνέχεια της διαδικασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: