ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αλ. Τσίπρας: "Όλα εδώ πληρώνονται" κ. Μητσοτάκη


"Όλα εδώ πληρώνονται" με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας την επιτελική ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην διαχείριση του προσφυγικού και την ακραία ρητορική που υιοθετούν βουλευτές και μέλη της κυβέρνησης μιλώντας για "εισβολή". 


«Ο σημερινός λογογράφος είναι από αυτούς της κεντροαριστεράς διότι όλοι σχεδόν οι βουλευτές σας είχαν διαφορετική γραμμή από αυτή που εκπέμψατε σήμερα ιδιαίτερα με την αναφορά στον Ατεντοκούνμπο και την αριστούχα μαθήτρια από την Αιθιοπία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Βρίσκεστε εκγλωβισμένοι θα έλεγα και από την άλλη στην σοβαρότητα του προβλήματος που πρέπει να το διαχειριστείται».

«Βασικός σας στόχος ήταν να καβαλήσετε το κύμα του ακροδεξιού λαϊκισμού και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μπροστά στο σκοπό σας να χαϊδέψετε αυτιά είπατε συνειδητά ψέματα ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή που στην πλάτη της χώρας μας έσκαγε η μεγαλύτερη κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μας κατηγορούσατε ότι δεν φυλάμε τα σύνορα».

«Και δεν πέρασαν 50 ημέρες από την εκλογή σας και πολλαπλασιάστηκαν οι ροές και δεν μπορούσατε πια να λέτε ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δείξατε την ανετοιμότητα σας να διαχειριστείτε το μοναδικό ζήτημα που δεν το βρήκατε στρωμένο... Δείξατε την επιτελική σας ανικανότητα στην πρώτη δυσκολία».

Παράλληλα, ο Αλ.Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κ.Μητσοτάκη τον καλωσόρισε στην πραγματικότητα καθώς «ανακαλύψατε ότι το προσφυγικό είναι γεωπολιτικό πρόβλημα. Στο προσφυγικό, είστε εγκλωβισμένοι μεταξύ της προεκλογικής σας ρητορική και της σοβαρότητα του ίδιου του προβλήματος, καθώς πρέπει να δώσετε λύσεις».

«Στο μόνο ζήτημα που δεν τα βρήκατε στρωμένα, τα κάνατε θάλασσα»

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ήταν ανέτοιμη να αντιμετωπίσει το προσφυγικό. «Στο μόνο ζήτημα που δεν τα βρήκατε στρωμένα, τα κάνατε θάλασσα. Στην πρώτη πραγματική δυσκολία δείξατε την επιτελική σας ανετοιμότητα και ανικανότητα».
Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «δείξατε ετοιμότητα στο να βάλετε τα "γαλάζια" παιδιά στο δημόσιο».

«Από την πρώτη ημέρα καταργήσατε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτική αναθέτοντας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθιστώντας το προσφυγικό ζήτημα καταστολής», τόνισε ο Αλ.Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: