ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Εφαρμόζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στις δομές φτώχειας

Η Θεανώ Φωτίου αναφέρεται στην κα Μιχαηλίδου  της ΝΔ

Βλέπουμε με ικανοποίηση ότι η κα Μιχαηλίδου, όπως δήλωσε σήμερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1, αποφάσισε να δώσει παράταση στις δομές φτώχειας (κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια) είπε η Θεανώ Φωτίου.


Αυτά, ακολουθώντας τις ενέργειες που είχαμε ξεκινήσει από την άνοιξη του 2019, όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αναπορρόφητοι πόροι στα 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) του ΕΣΠΑ», σημειώνει η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου.

Η ίδια πρόσθεσε δε ότι «τότε, η Επιτελική Δομή του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης είχε συνεννοηθεί με την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομίας για να συνεχίσει η λειτουργία των δομών αυτών για τρία χρόνια μετά τη λήξη τους. Να θυμίσουμε εξ άλλου ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που χρηματοδότησε από εθνικούς πόρους με 6.379.974 αυτές τις δομές επί δύο χρόνια από τη λήξη του ΕΣΠΑ 2007-13 μέχρι την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ 2014-20».

Τέλος, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ υοπογραμμίζει ότι «θεωρούμε λοιπόν πολύ θετικό το ότι υλοποιεί την απόφασή μας. Η δήλωσή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασίσει να κλείσει τις δομές αυτές καταλαβαίνουμε ότι εντάσσεται στην επικοινωνιακή τακτική της ΝΔ: «οικειοποιούμαστε τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ και συγχρόνως τις καταγγέλλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: