ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Συγγνώμη ή παραίτηση Πέτσα οι επιλογές Μητσοτάκη

"Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δυο επιλογές" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωση του στα social media 

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στα social media:


Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.
Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δυο επιλογές:

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δυο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα...

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
https://www.facebook.com/watch/?v=568073924001600  


«Ο Κ. Μητσοτάκης αντί να διαψεύσει τον Αλέξη Τσίπρα, κατάφερε να διαψεύσει ... τον εαυτό του κ κάλυψε, ψευδόμενος, τον Πέτσα!

Γκάφα ολκής, που αποκαλύφθηκε από τα πρακτικά των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου κ τραγικά χαμηλό επίπεδο για ένα Πρωθυπουργό» σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: