ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ξεπλένει φασιστικές πρακτικές ο κ. Παπαθεοδώρου


Ξεπερνώντας κάθε όριο, ο βουλευτής Αχαΐας ξέπλυνε τις ακροδεξιές και παρακρατικές πρακτικές εκφοβισμού των βουλευτών που τάσσονται υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών

Εκτός ορίων λογικής και με ψέματα ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛΛ κ. Παπαθεοδώρου σήμερα στην ΕΡΤ1, σε μια ατυχή προσπάθεια συμψηφισμού  μίλησε για "τάγματα εφόδου" του ΣΥΡΙΖΑ. Τα τάγματα εφόδου ανήκουν στην Χ.Α. και τους ναζί και η ταύτιση το μόνο που κάνει είναι να αιτιολογεί τις φασιστικές πρακτικές και μεθόδους.

Παρά την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη που ήταν στο πάνελ και του δημοσιογράφου για τις ανακρίβειες αυτές, ο κ. Παπαθεοδώρου δεν ανακάλεσε επιμένοντας στα ψέμματα περί τραμπουκισμών που συχνά αναπαράγει ο κ. Λοβέρδος.

Πως είναι δυνατόν τη μια μέρα να καταδικάζει το ΚΙΝΑΛ τις ακροδεξιές αυτές πρακτικές και την άλλη να εξισώνει ξεπλένοντας τους εκφοβισμούς και τις παρακρατικές ενέργειες καλό θα ήταν να το εξηγήσει. 

Όπως επίσης τι σχέση έχει τέτοιου είδους αντιπολιτευτική κριτική με την Δημοκρατία και φυσικά με την Κεντροαριστερά...

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: