ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας του ΠΕΑΚ


Στιγμιότυπο από την βράβευση στην πίτα βτου ΠΕΑΚ προχθές Δευτέρα. Δεξιά ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος που βράβευσε τους νεαρούς αθλητές.


Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι άνθρωποι του αθλητισμού, οι οποίοι και βραβεύθηκαν 


Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Πάτρας καλωσόρισαν τη νέα χρονιά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι», παρουσία εκπρόσωπων των πολιτικών αρχών, αθλητικών ενώσεων, ομοσπονδιών, ομάδων και πλήθος κόσμου. 


Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι άνθρωποι του αθλητισμού, που προπονούνται και αγωνίζονται στις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις, ευθύνης του ΠΕΑΚ Πάτρας και οι οποίοι βραβεύθηκαν για τις διακρίσεις που έφεραν στην πόλη κατά το προηγούμενο έτος. 


Και φέτος η εκδήλωση πλαισιώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας, τη Νεανική Χορωδία του Οργανισμού της Πολυφωνικής Πάτρας και μουσικό σύνολο από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων. 


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης, έδωσε τις ευχές του για καλή αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές και με διακρίσεις για τον τοπικό αθλητισμό.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:




































Δεν υπάρχουν σχόλια: