ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Τα πλαστά πτυχία δεν αφορούν την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ



Δ. Τζανακόπουλος: Ο Παύλος Πολάκης δίνει μάχη κατά της διαφθοράς


«Τα πλαστά πτυχία δεν αφορούν την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορούν το ορισμό του σε διευθυντική θέση το 2013 επί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, διορίστηκε σε διευθυντική θέση με πλαστό πτυχίο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών στυντακτών, αναφορικά με την υπόθεση του διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας ο οποίος με βάση το πόρισμα φέρεται να είχε πλαστά πτυχια.

Στη συνέχεια, ο Δ.Τζανακόπουλος αναρωτήθηκε πότε αναδείχθηκε αυτή η υπόθεση. «Αναδείχθηκε με βάση το πόρισμα των ελεγκτικών σωμάτων κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον, ο Δ.Τζανακόπουλος δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «ο συγκεκριμένος κύριος, είχε απομακρυνθεί με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για ένα διαφορετικό θέμα τον Δεκέμβρη του 2015 όταν δεν είχε καν υποπέσει στην αντίληψή μας η συγκεκριμένη υπόθεση».

«Η απομάκρυνσή του αφορούσε ότι σε αντίθεση με τη βούληση του υπουργείου Υγείας ανανέωσε τη σύμβαση ενός κυλικείου του νοσοκομείου για 8 έτη γεγονός το οποίο ήταν απολύτως αντίθετο στους νομικούς ορισμούς και περιορισμούς με βάση τους οποίους πρέπει να κινείται ένας διοικητής νοσοκομείου» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στιςμ κατηγορίες κατά Πολάκη. Δίνει μάζη κατά της διαφθοράς τ'όνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: