ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Σύνοδος ευρωπαϊκών χωρών του Νότου - Δηλώσεις ηγετών



Στο επίκεντρο της 5ης Συνόδου των Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία βρέθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, το μεταναστευτικό, η ενέργεια, η μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης, το δημοσιονομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε επίσης μήνυμα ενότητας λέγοντας ότι οι χώρες του νότου υπερασπίζονται τις βασικές ευρωπαϊκές αρχές και το διεθνές δίκαιο.

Tο μέλλον της Ευρώπης περνάει από την προώθηση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στη Μεσόγειο. στην κοινή συνέντευξη Τύπου ο Εμμανουέλ Μακρόν αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι στέλνει μήνυμα ελπίδας στην Ευρώπη, ως  ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τη δύναμη του διαλόγου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: