ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Πετρόπουλος σε Κυρανάκη: Είσαι άμπαλος στα εργασιακά!



Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο β' αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης. Αποδείχθηκε αδαής στα εργασιακά με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Όχι μόνο τα στοιχεία δεν ξέρει να διαβάζει αλλά ούτε καν τους πίνακες. Επέμεινε ότι τα στοιχεία του Δεκέμβρη του 2018 που έδειχνε για να αποκαλύψει την "κομμουνιστική προπαγάνδα" του Αν. Πετρόπουλου ήταν ολόκληρου του 2018.

Ισχυρίστηκε ότι "δεν λέει μπούρδες" και "μελέτησε τα στοιχεία" για να πείσει ότι επί Αν. Σαμαρά είχαμε "αύξηση μισθών 2%". Μετά από 32% μείωση του απάντησε ο κ. Πετρόπουλος.

Επέμενε ως ειδήμων "ότι μιλάει με αριθμούς" για να λάβει τελικά την απάντηση από τον συντάκτη της ΑΥΓΗΣ, Αντρέα Πετρόπουλο "είσαι άμπαλος στα εργασιακά, τι να κάνουμε;".

Στο μεταξύ η οικονομολόγος, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, Μ. Ξαφά, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου, σημειώνοντας πως "θα έπρεπε να αυξηθεί σε κάποιο βαθμό ο κατώτατος. Ίσως είναι υπερβολικό το 11%". 

«Η μελέτη είχε δώσει μεταξύ 5% με 10%. Ακόμη και στα 650 ευρώ το μήνα, το κατώτατο ημερομίσθιο στον ιδιωτικό τομέα παραμένει χαμηλότερο από αυτό του δημοσίου» είπε η κα. Ξαφά, αναρωτήθηκε γιατί αυτό είναι δίκαιη ανάπτυξη και ζήτησε μείωση των μισθών του δημοσίου.

«Ποια η λογική να πληρώνονται περισσότερο στο δημόσιο; Παντού στον κόσμο γίνεται το αντίθετο γιατί στο δημόσιο υπάρχει μονιμότητα ενώ οι του ιδιωτικού δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καθόλου περίεργο από την οικονομολόγο - σύμβουλο του Κυρ. Μητσοτάκη που τον Οκτώβριο δήλωνε κυνικά η κα Μ. Ξαφά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: