ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ζαλίστηκαν με την αύξηση του κατώτατου μισθού και παραμιλάνε


Να ακυρώσουν επικοινωνιακά το θετικό μέτρο της κυβέρνησης της αύξησης του κατώτατου μισθού επιχείρησαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης


«Παροχολογία» «φιλοδώρημα» «ρεφάρισμα για τις Πρέσπες»,  τρομοκρατία με το «αφορολόγητο» και κερασάκι ο «Μαδούρο» αν θέλαμε μέσα σε λίγες λέξεις να περιγράψουμε την αντίδραση της αντιπολίτευσης στο αδιαμφισβήτητα θετικό μέτρο της αύξησης του κατώτατου μισθού. Οι άνθρωποι που επέβαλαν στη χώρα τα μνημόνια φαίνεται να αιφνιδιάστηκαν με αυτό το θετικό μέτρο υπέρ των εργαζομένων.

Ο κ. Γ. Βρούτσης στο ΣΚΑΙ αφού προσπάθησε να στοιχειοθετήσει πόσο «αδίστακτος δημαγωγός» είναι ο κ. Τσίπρας» που φέρνει σήμερα για να «ρεφάρει» από τη ζημιά που υπέστη με τις Πρέσπες με καθυστέρηση την αύξηση του κατώτατου 11%.

Μια αύξηση που οφείλεται στον ίδιο τον κ. Βρούτση (!) που εισήγαγε το νόμο και που έπρεπε να έχει έρθει από το 2017, ή το 2018.

Θα μπορούσε απλά να μην μειωθεί ο κατώτατος στα 500 και να υπάρχει ο υποκατώτατος που η Ν.Δ. είχε θεσπίσει για να καταργηθεί επιτέλους χθες.

Επίσης ο κ. Βρούτσης φρόντισε να μας ενημερώσει για τις αρνητικές επιπτώσεις από την αύξηση αυτή, σε όλους τους υπόλοιπους με βάση το αφορολόγητο και για τις εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ως μάντης κακών και συμφορών ο κ. Βρούτσης προειδοποίησε ότι θα αυξηθεί η ανεργία και θα πληγεί ο ιδιωτικός τομέας αφού «αυτά δεν είναι τα λεφτά που θα δώσει ο κ. Τσίπρας αλλά ο ιδιωτικός τομέας».

«Κάθε εκλογές θα φέρνουν αύξηση»; αναρωτήθηκε ο κ. Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ και συμφώνησε σε όλα με τον προλαλήσαντα κ. Βρούτση. «Υπολείπεται από αυτά που έπρεπε να δοθούν, έπρεπε να είχε δοθεί από το 2015».

«Καλά θα κάνει να τα δώσει αλλά δεν είναι λογική κυβερνήτη αυτή» «ο Τσίπρας και αυτό το είδος των κρατιστών θεωρούν αντιμετώπιση της ανεργίας τα χαρτζηλίκια και τους διορισμούς στο δημόσιο» πρόσθεσε ο κ. Ψαριανός.

"Μακάρι να ήμασταν Βενεζουέλα" έλεγε ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει ο κ. Κεγκέρογλου πονηρά: 

«Προσεύχεται κάθε βράδυ ο κ. Τσίπρας να καταστραφεί ο Μαδούρο για να μην έχει αγκάθι στον έρωτά του με τον κ. Τράμπ».

Και έπεται συνέχεια...

Κατ. Μπρ.-avgi.gr
___________________
Υ.Σ. Να σημειωθεί ότι η μη μείωση του αφορολόγητου θα συζητηθεί Αύγουστο - Σεπτέμβριο του 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: