ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο ΔΕ


Το Σχέδιο Δράσης για την πρόληψη, ευαισθητοποίηση  και προαγωγή υγείας  των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2019, είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019,  στις 3 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα.

 Στην ίδια συνεδρίαση πρόκειται να τεθούν προς έγκριση η υποβολή πρότασης ένταξης του έργου «Προμήθεια Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών- Καραμανδάνειο», όπως  επίσης οι βελτιώσεις οδών πρόσβασης σε Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και έργα βελτίωσης, κατασκευής και εκσυγχρονισμού αθλητικών εγκαταστάσεων στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας.
Απολογισμός Πεπραγμένων Περιφερειακής Αρχής
Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα στις 5.30 μ.μ. θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Απολογισμός Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Ελλάδος έτους 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια: