ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη στην Κύπρο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη επίσκεψη στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. 

Μετά από την τελετή υποδοχής του στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, την Τετάρτη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Κύπριο ομόλογό του κ. Σάββα Αγγελίδη. Εν συνεχεία έγινε δεκτός από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και συμμετείχε σε συνομιλίες στις οποίες έλαβαν μέρος ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος και ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου.

Κατά τις διμερείς επαφές με τον ομόλογο του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε μεταξύ άλλων τις σχέσεις φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: