ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ο αυτοεξευτελισμός της ΝΔ είναι το συνεπαγόμενο βήμα!




Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη στάση που τηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση. 


«Προειδοποιήσαμε εγκαίρως. Η ύβρις της καταστροφολογίας έχει συνέπεια τη νέμεση του αυτοεξευτελισμού. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έκαναν τις επιλογές τους και σήμερα η πραγματικότητα τους το ξεπληρώνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε,  ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται για την αύξηση του κατώτατου μισθού τα κόμματα που συνυπέγραψαν το 2012 τη μείωσή του κατά 22% και την καθιέρωση του υποκατώτατου με μείωση 32% είναι «φαιδρός και προσβλητικός απέναντι στους εργαζόμενους και τους νέους της χαμηλότερης μισθολογικής βαθμίδας. Δείχνει το ποιόν και το αξιακό φορτίο των ανθρώπων που έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια και γονάτισαν έναν ολόκληρο λαό. Δείχνει τον απόλυτο κυνισμό ενός πολιτικού προσωπικού που συμπεριφέρθηκε στους χαμηλόμισθους και τη νέα γενιά σαν να ήταν πλεονάζον προσωπικό σε επιχείρηση υπό εκκαθάριση».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι από αύριο 1η Φεβρουαρίου, ο κατώτατος μισθός αυξάνεται κατά 11% (από 586,08 στα 650 ευρώ το μήνα)  ενώ ο υποκατώτατος μισθός καταργείται (εργαζόμενοι έως 25 ετών που αμείβονταν με 511 πλέον θα λαμβάνουν 650 ευρώ, μια αύξηση δηλαδή 27%).

Εντός των επόμενων ημερών θα κυρωθεί από τη Βουλή το πρωτόκολλο εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και θα αποσταλεί ρηματική διακοίνωση από το ΥΠΕΞ σε αυτό της γείτονος θέτοντας αυτομάτως σε ισχύ τις τροποποιήσεις του Συντάγματος και την αλλαγή του ονόματός της σε Βόρεια Μακεδονία».

Επίσης ο κ. Τζανακόπουλος  ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη σχετική πρόσκληση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα επισκεφθεί στις 5 και 6 Φεβρουαρίου την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Δ. Τζανακόπουλο, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στην Άγκυρα και θα ακολουθήσουν συνέντευξη Τύπου και δείπνο που θα παραθέσει ο κ. Ερντογάν.
Την επομένη, ο Αλ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, όπου θα έχει και συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: