ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Υπομονή συνιστά ο Δήμος Πατρέων για το 6ο Δημ. Σχολείο


  Με αφορμή δημοσίευμα σε ιστοσελίδα, για προβλήματα που εμφανίζονται σε αίθουσα του παλαιού κτιρίου του 6ου Δημοτικού Σχολείου θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
      Οι παρεμβάσεις στο σχολικό συγκρότημα είναι συνεχείς σε διαφορετικούς τομείς και αντιμετωπίζονται  στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των διαθέσιμων πόρων και προσωπικού των υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων.

     Ειδικότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο στο πρόβλημα της εισροής υδάτων, οι υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν παρέμβει  πάνω από τρεις φορές το τελευταίο διάστημα και θα επέμβουν πάλι άμεσα με την προϋπόθεση της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών.
      Για την μόνιμη και οριστική επίλυση του προβλήματος στη μόνωση του κτιρίου,  οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων έχουν εντάξει την συγκεκριμένη εργασία στην εργολαβία μονώσεων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
   Η Δημοτική Αρχή εξαιτίας της παλαιότητας του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος και των ποικίλων κτιριακών προβλημάτων που  αντιμετωπίζει, συνεχίζει την προσπάθεια  να ενταχθεί στο πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης μαζί με άλλα συγκροτήματα του Δήμου Πατρέων.
________________
Το Istologio G. Mosxou, δημοσιεύει την απάντηση του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης των ειδήσεων, αλλά διευκρινίζει, πως δεν ήταν αυτό που ανάρτησε τα περί πλημμύρας «παλαιού κτιρίου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: